FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Έχασε το… τρένο η Ζάκυνθος

Ημερομηνία: 06-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Είχαμε προβλέψει πως η Ζάκυνθος στα μπαράζ της ανόδου θα έχει πρόβλημα απέναντι στις ομάδες ιδιαίτερα του κέντρου. Επίσης ο 9ος όμιλος καθ’ ομολογίαν των ασχολούμενων ήταν αρκετά αδύνατος. Προχθές λοιπόν, η νησιώτικη ομάδα δέχτηκε δεύτερη σερί ήττα. Αυτή τη φορά από τον Πανιώνιο, ο οποίος ζευγάρωσε τις νίκες και αν μεθαύριο τις κάνει τρεις (παίζει με Κηφισιά) γίνεται πρώτο φαβορί για την άνοδο! Κατά την γνώμη μου (καθώς και πολλών άλλων) η Ζάκυνθος έχασε το… τρένο της ανόδου και μάλλον άδοξα.  Έπειτα, δεν μπορεί να έχει σε δύο ματς, τρεις κόκκινες!

 

Άγγελος Δανιήλ

Μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας ήταν ο Άγγελος Δανιήλ στις πρόσφατες εκλογές και φυσικά εξελέγη καθώς και οι πλείστοι  συνεργάτες του. Ψήφισαν 41 σωματεία και στο κοινό ψηφοδέλτιο ήταν 17 υποψήφιοι.

 

Άνοιξε η ΕΠΣΗ

Άνοιξαν επιτέλους οι μπαλοκονόπορτες της ΕΠΣΗ, στην στρογγυλή πλατειούλα. Άνοιξαν επιτέλους να μπει μέσα καθαρός… αέρας!

 

Παντού τα ίδια

Δεν έγιναν μόνον στην Ηλεία οι ενωσιακές εκλογές με 16 σωματεία. Άλλοι έχουν τα πρωτεία για παράδειγμα στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ψήφισαν 6 σωματεία, στην Αρκαδία 12, στον Πειραιά 32 από τα 86, αλλά στην Αθήνα 118 από τα 150. Στην Αχαΐα ψήφισαν μόνον 41.

 

*Είδαμε σε σχετικό ρεπορτάζ της Νίκης Τραγανού, πως κι αυτοί μπορούσαν να ψηφίσουν γιατί είχαν αναγνωριστεί. Δεν μπορεί παρά στο Μητρώο να ήταν κι άλλα σωματεία. Οι υπεύθυνοι όμως θεώρησαν πως είναι καλύτερα να ψηφίσουν 16 παρά 36 ή 46. Τους βόλευε. Μιλάμε για δημοκρατικές διαδικασίες!

 

Μια «νεκρή» συνέλευση

Για τη συνέλευση της ΕΠΟ, όπου ο Πρόεδρος Άρης ψήφισε «παρών» μάθαμε κάποια σκόρπια πραγματάκια. Μιλάμε για μια συνέλευση «νεκρή», όπου μίλησαν τέσσερις άνθρωποι-αντιπρόσωποι όλοι-όλοι. Ο Πρόεδρος εξ οφίτσιο ήταν τακτικός αντιπρόσωπος και μαζί του πήρε τον ταμία Γιάννη Προκόπο. Φυσικά κοντά πήγε και η ειδική σύμβουλος, κ. Δημητρακοπούλου, αλλά οι θυρωροί δεν της επέτρεψαν, λόγω πανδημίας, να μπει στην αίθουσα, όπου γινόταν η συνέλευση! Σημεία των καιρών αυτά.

 

Ο Πανηλειακός βρίσκει λύση

Ο Πανηλειακός βρίσκει λύση στο αιώνιο πρόβλημά του. Στη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε να πάρει το ΑΦΜ του Νέου Ατρόμητου Λαστεΐκων και να πορευτεί μέσω της ηγεσίας του Κώστα Ντάβαρη προς τα άνω. Αν δεν υπάρξουν περαιτέρω διαδικαστικά θέματα το ταλαίπωρο σωματείο θα προχωρήσει…

 

Βάρδα και Αίας

Έχουν σειρά τώρα, από αύριο κιόλας, τόσο η Βάρδα όσο και ο Αίας. Θεωρούμε πως αμέσως πρέπει να βγει το νέο Δ.Σ., γιατί δεν πρέπει να περνάει ο καιρός με πολυλογίες και ευχολόγια. Οι δύο ομάδες είχαν καλή πορεία, ευτυχή κατάληξη στον 9ο Όμιλο, οπότε δεν τους μένει, παρά να συσπειρωθούν τα μέλη, να βγάλουν διοίκηση και να πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά.

 

Δύο μέτρα

Διαβάσαμε πως στη φετινή πειραματική χρονιά, θα παίξουν στα τοπικά όλες οι ερασιτεχνικές ομάδες και όχι μόνον οι έχουσες αναγνώριση από τη Γ.Γ.Α.. Για τα πρωταθλήματα θα κάνει στραβά μάτια η Διοργανώτρια ΕΠΟ, για τις εκλογές δεν έκανε κάτι!

 

Έκλεισε ο Γ. Αντωνόπουλος

Μάνι-μάνι έκλεισε ο πατριώτης μας, ο Γιώργος Αντωνόπουλος, από την Πλατιάνα ως προπονητής στον Α.Ο. Υπάτου (Βοιωτίας). Ο Γιώργος έπαιξε μπάλα στη Βρίνα όπου αναδείχτηκε. Ως προπονητής έκανε καριέρα στον Αστέρα Τρίπολης, στον Παναρκαδικό, Παναργειακό και φέτος στον Καραβά (Πειραιά), που κατέληξε 5ος στον 8ο όμιλο. Ο Α.Ο. Υπάτου φέτος αγωνίστηκε στον 4ο όμιλο και ήρθε τρίτος. Ο Γιώργος έχει εξελιχθεί και έχει δίπλωμα προπονητή UEFA A.

 

Νικολόπουλος-Βουργουντζής

Στη Β΄ Εθνική ανέβηκε τελικά η Ρόδος που πρωταγωνίστησε στην Φούτμπολ Λιγκ φέτος και στο νότιο όμιλο. Πίσω από την Καλαμάτα και πριν την Επισκοπή. Βασικά στελέχη της δύο Ηλείοι, δύο πρώην παίκτες του Πανηλειακού. Ο Νικολόπουλος και ο Βουργουντζής. Ο Βουργουντζής είναι φοιτητής στη Ρόδο και δεύτερη σερί περίοδο στα «Ελάφια». Φέτος πέτυχε 1 γκολ, ενώ είχε πολλές συμμετοχές.

 

Και ο Μπουντόπουλος

Στη Σαντορίνη 2020 έπαιξε φέτος ο Ηλείος Γιώργος Μπουντόπουλος με την οποία κατέκτησε τελικά την 4η θέση στην Φούτμπολ Λιγκ. Από τις πρωταγωνίστριες ομάδες του νοτίου ομίλου, η ομάδα του κυκλαδίτικου νησιού. Ο εκ Λαντζοΐου καταγόμενος πέτυχε κι ένα γκολ φέτος!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος