FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ερωτηματικό ο Ζαγοράκης

Ημερομηνία: 18-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Και στην αναμπουμπούλα των εκλογών της Ε.Π.Ο. ξεπροβάλλει η υποψηφιότητα του ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη. Κι έχουν αρχίσει τα σχόλια λογής-λογής. Ο Ζαγοράκης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της αναβολής των εκλογών και με τις ευλογίες του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ανακήρυξε τον εαυτό του υποψήφιο Πρόεδρο της Ε.Π.Ο..

*Τώρα τι θα γίνει με τη υποψηφιότητα του Ψαρόπουλου θα δούμε γιατί ο Μελισσανίδης δεν κάνει πίσω. Όσον αφορά να αποφασίσουν για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη οι τέσσερις μεγάλοι δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουν.

 

Η υποψηφιότητα Γ. Μπάδα

Δεν έχουμε κάτι νεότερο από την υποψηφιότητα Γ. Μπάδα, του εκ Ζαχάρως ορμώμενου, για την Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων. Απόλυτη ηρεμία από το στρατόπεδο και τον Άρη Κουλούρη. Κάτι θα ετοιμάζει αυτός…

 

Το βιβλίο του Θέμη Μαντά

Το εξαιρετικό πόνημα του συναδέλφου δάσκαλου και ρεπόρτερ Θέμη Μαντά, είναι απόσταγμα της εξαιρετικής πείρας και παρακολούθησης από κοντά του έργου της εποχής Σταυρόπουλου. Η ιστορία Πανηλειακού-Σταυρόπουλου είναι μοναδική για το νομό και τον Πύργο και είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να επαναληφθεί. Ήμουν γνώστης της δουλειάς του Θέμη και των δυσκολιών που συνάντησε για να παρουσιάσει στους Πυργιώτες φιλάθλους και σε όλους τους Ηλείους, τους ντόπιους και της διασποράς, ένα έργο μοναδικό που κράτησε 16 χρόνια. Το έργο αυτό είχε ανόδους και καθόδους αλλά παραμένει εσαεί ως ένα μοναδικό πόνημα για την εποχή Σταυρόπουλου, που γράφτηκε με χρυσά γράμματα στη σύγχρονη εποχή μας.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος