FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Επόμενος σταθμός του Κοροίβου η Λάρισα

Ημερομηνία: 06-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σάββατο το απόγευμα ο Κόροιβος θα δώσει τη «μάχη» του απέναντι στον Ερμή Αγιάς στο Κλειστό της Νεάπολης Λάρισας. Ο Ερμής είναι ομάδα της κωμόπολης, Αγιάς, λίγο έξω από τη Λάρισα στις υπώρειες του Κισσάβου, αλλά αγωνίζεται στην πρωτεύουσα του νομού. Θεωρείται μεσαία ομάδα, αλλά έχει ως τώρα τον ίδιο συντελεστή με τον Κόροιβο (5-3). Στα υπέρ του ότι νίκησε στη Λάρισα τον Ιωνικό, μια νίκη που έφερε αλλαγή στο προπονητικό τιμ της ομάδας της Νίκαιας.

*Ο Ερμής έχει νικήσει: Αμύντα, Τρικούπη, Ιωνικό, Καβάλα (μέσα) και Εθνικό (έξω), ενώ έχει χάσει στο Ψυχικό, την Καρδίτσα και το Πευκοχώρι, άρα βίοι παράλληλοι με τους «μπλε».

 

Σορώτος: «Να είμαστε στα πλέι-οφ»

Ο κόουτς του Κοροίβου, Κώστας Σορώτος, ήταν σαφέστατος σε δηλώσεις του για την ομάδα και το φετινό στόχο της. Θέλουμε, είπε, να είμαστε μέσα στα πλέι-οφ. Θέλουμε, είπε, να είμαστε παντού και πάντοτε ανταγωνιστικοί με κάθε αντίπαλο!

*Μάλιστα, ο κόουτς έπλεξε το εγκώμιο της διοίκησης του Κοροίβου, η οποία παρά την απογοήτευση από τον αναπάντεχο περσινό υποβιβασμό, στάθηκε όρθιο, μάζεψε τα κομμάτια του και οδηγεί την ομάδα στα δύσκολα μονοπάτια της Α2 Κατηγορίας.

 

Πλήγμα ο τραυματισμός του Μπουρνέλη

Ο Στάθης Μπουρνέλης είναι ο άτυχος ποδοσφαιριστής του 2018, καθώς σε μια ανύποπτη φάση στο 52΄ του αγώνα με τον Παλληνιακό έπαθε μεγάλη ζημιά. Θα οδηγηθεί στο χειρουργείο προσεχώς και η χρονιά τελείωσε για τον στόπερ του Πανηλειακού. Το πλήγμα για την ομάδα είναι τεράστιο, αφού ο παίκτης με την αξία του ήταν βασικό στέλεχος της άμυνας των «ερυθρολεύκων». Θα τον περιμένουμε να επανέλθει σιδερένιος στην ομάδα.

*Ο Στάθης την περίοδο 2016-2017 ήρθε στον Πανηλειακό, τη χρονιά της αναγέννησης της ομάδας του Πύργου. Ήταν βασικός στον Ενιπέα, όπου και έδειξε την αξία του. Η ένταξή του στον Πανηλειακό σε ηλικία 21 ετών μαζί με άλλα ντόπια παιδιά αποτέλεσε την απαρχή της ανέλιξής του. Βγήκε πρωταθλητής και την πρώτη χρονιά είχε 26 συμμετοχές και 4 στα πλέι-οφ με προπονητή το Σπύρο Αντωνόπουλο.

 

Η πορεία του στη Γ΄ Εθνική

Την περίοδο 2017-2018 ήταν η πρώτη του χρονιά στη Γ΄ Εθνική. Βασικός παίκτης, με 17 συμμετοχές στις 22 κι ένα γκολ. Συμπαίκτης στην άμυνα του Σούλη και του Κολόκα. Στη φετινή περίοδο αν και αδικήθηκε από το Μαντζούνη, έδειξε την αξία του και πήρε θέση βασικού στην ερυθρόλευκη άμυνα. Στο φόρτε της περιόδου ατύχησε. Να του ευχηθούμε περαστικά και να επανέλθει σιδερένιος! Όμως ο Πανηλειακός το Γενάρη πρέπει να τον αντικαταστήσει, εκτός και αν εμπιστευτεί το Δ. Τσίγκρηλα που είναι εξελίξιμος.

 

Καλύτερο ποδόσφαιρο

Από δω και πέρα περιμένουμε να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο στην Α΄ τοπική. Πρόκειται άλλωστε για την τετράδα να κριθούν πολλά, αφού στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές έχουμε να δούμε αρκετά ντέρμπι, όπως Ζαχάρω-Μακρίσια, Ξενοφών-Σαβάλια και Ενιπέας-Ξενοφών…

 

Σε κακή κατάσταση

Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο «Ντίνος Παπαγεωργίου» του Λαντζοΐου. Παρά την πρόσφατη προσπάθεια που έγινε, ο αγωνιστικός χώρος έχει χειροτερέψει και η φύση τεχνική ομάδα του Ενιπέα αδυνατεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

 

Ολοένα και ξεφεύγει ο Ηλειακός

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού καλπάζει στο δρόμο προς την Α1. Ενώ οι ακολουθούντες χάνουν βαθμούς, αυτός συνεχίζει αήττητος, έχοντας δέκα νίκες στα δέκα παιχνίδια! Με τέτοια πορεία είναι αδύνατον κάποια ομάδα να τον συναγωνιστεί και είναι πλέον βέβαιο ότι θα κερδίσει την άνοδο χωρίς τη διαδικασία των πλέι-οφ!

*Προχτές πέρασε και από την έδρα της Βρίνας νικηφόρα. Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των αντιπάλων και παρότι έπαιξε με δέκα στο τελευταίο ημίωρο, πέτυχε το γκολ της νίκης (2-3) και πήρε το τρίποντο.

 

Παραφουσκωμένα τα εξοδολόγια

Έχουν χάσει τη μπάλα στην Επιτροπή Διαιτησίας. Ιδιαίτερα θέλουμε να αναφερθούμε στην Επιτροπή ορισμού, όπου χάνεις το μπούσουλα. Στην εποχή της άκρας οικονομικής κρίσης, όπου τα πάντα γίνονται όσο το δυνατόν σφιχτά, η Επιτροπή ορίζει διαιτητές από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Τα εξοδολόγια έχουν καταντήσει πρόβλημα για τα σωματεία και είναι μεγαλύτερα από την προηγούμενη δεκαετία!

*Πώς γίνεται αυτό. Γίνεται, γιατί για την κάλυψη των αγώνων ορίζονται διαιτητές από μακριά. Το εξοδολόγιο επιβαρύνεται ακόμη με το δεκάρικο του παρατηρητή, ενώ στις Α1 και Α2 υπάρχει κι ο παρατηρητής διαιτησίας.

*Θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν καλύτερα, αν υπήρχε καλύτερη επιλογή του τρίο, το οποίο σημειωτέον, αποζημιώνεται από το σπίτι του και όχι από την έδρα της ΕΠΣ, κατά παράβαση του Κανονισμού.

*Τώρα ο οικονομικός εγκέφαλος της Διοργανώτριας σκέφτεται διάφορες λύσεις για περιορισμό της δαπάνης κι έχουν ξεσηκωθεί οι παρατηρητές διαιτησίας.

 

Το αζημίωτο και η δυσμένεια

Και μια και μιλάμε για παρατηρητές διαιτησίας, πώς γίνεται τα μέλη της Επιτροπής και κάποιοι άλλοι του περιβάλλοντος να πηγαίνουν σε δύο ματς με το αζημίωτο και οι άλλοι σε ένα;

*Να προσθέσουμε για σήμερα, πως οι φήμες μιλάνε ότι ο Χρυσόστομος έχει περιπέσει σε δυσμένεια από τα υψηλά κλιμάκια της Ένωσης!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος