FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Επιχείρηση επιβίωσης με «Ευρώπη»

Ημερομηνία: 01-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Αγώνα ζωής είναι για τον Κόροιβο το αυριανό παιχνίδι στην Ήλιδα κόντρα στην Ευρώπη Πευκοχωρίου. Οι ομάδες είναι ισάξιες και το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα κριθεί από τις προσπάθειες των Χείλαρη, Λεϊμάνις, την όλη εικόνα που θα παρουσιάσει ο Τσιάκος, η επανεμφάνιση του οποίου στην Ήλιδα, αναμένεται με αγωνία!

*Αυτό δεν σημαίνει πως και οι υπόλοιποι παίκτες πρέπει να μείνουν αμέτοχοι. Ίσα-ίσα όλοι πρέπει να δείξουν τον καλό εαυτό τους, όπως οι Λαμπρόπουλος, Θεοδωράκος…

*Μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο κόσμος, η παρουσία του οποίου είναι απαραίτητη, καθώς οι δύο ομάδες είναι ισάξιες και έχουν 8-11 το Πευκοχώρι και 7-12 ο Κόροιβος. Με νίκη των «μπλε» οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν ενώ θα χρειαστεί ο Κόροιβος να πάρει τη διαφορά. Θα σφυρίξουν οι Τσώνος, Ρ. Θεοδωρόπουλος, Μηλαπίδης (Αττικής άπαντες).

 

Ακόμη ένα ντέρμπι

Ακόμη ένα ντέρμπι στα πλαίσια του 6ου Ομίλου γίνεται την Κυριακή στο «Γρ. Καλάκος» ανάμεσα στον Παμβουπρασιακό και τη Νίκη. Διαφορετικές οι βλέψεις των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι είναι άνετοι, κατέχοντες την τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» έστω για έναν βαθμό.

Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ντόμας και Μικελάτος. Θα σφυρίξει ο μαθητευόμενος μάγος, Καλαμάρης (Αιτ/νίας).

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Τελειώνουν τα ψέματα, πάμε ολοταχώς εν μέσω Αποκριάς στα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής και τυχεροί είναι μόνον ο Α.Ο. Ξενοφών και ο Ολυμπιακός Σαβαλίων που θα πάρουν βαθιά ανάσα, ξεκούραση και άκοπα το τρίποντο. Έτσι θα κρατηθούν στην τετράδα. Στην τετράδα θα μείνει και ο Ενιπέας που θα παίξει με τη Θύελλα, ενώ ο Ολυμπιακός Ζαχάρως για να μείνει, πρέπει να νικήσει τον Αλφειό, ο οποίος πάει ελλιπής, αλλά δυνατός στο ντέρμπι της επαρχίας Ολυμπίας.

 

Ντέρμπι παραμονής

Στο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής υπάρχουν και δύο ντέρμπι παραμονής όπως Αίας-Προοδευτική, Σκουροχώρι-Κουρτέσι, ενώ διαφορετικούς στόχους έχουν οι ομάδες στα παιχνίδια Δόξα-Γούμερο και Μακρίσια-Λεχαινά. Τουλάχιστον δύο διπλά θα έρθουν και σε αυτή την αγωνιστική… Υπομονή, παιδιά, νικάμε και πάμε καρναβάλι!

 

Ταξίδι στη Ρόδο

Θα ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς ο Πανηλειακός, ώστε το πρωί της Κυριακής να βρίσκεται στη Ρόδο, όπου θα παίξει με το δεύτερο της βαθμολογίας, Διαγόρα, στη ρεβάνς του 0-2 στον Πύργο, ένα αποτέλεσμα προϊόν της διαιτησίας του αλήστου μνήμης Βεργέτη! Θα ταξιδέψει χωρίς Σταθάτο, Κυρίτση (τιμωρημένοι) αλλά με Νικολόπουλο. Το ματς θα σφυρίξει ο Ευθυμίου (Αθήνας).

*Ήρθε, είδε και απήλθε ο Μακροστέργιος.

 

Παιχνίδι παρηγοριάς

Εν μέσω συγγενών και φίλων ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ριόλου, που και  αυτή έχει πλέον αποχαιρετήσει τη Γ΄ Εθνική. Στον α΄ γύρο οι Ριολίτες είχαν νικήσει 1-0. Θα σφυρίξει ο Κόκκορης (Αρκαδίας), νεοσσός στην κατηγορία!

 

Στον ημιτελικό ο Ξενοφών

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε ο αγώνας  Κυπέλλου Ενιπέα-Α.Ο. Ξενοφών. Την πρόκριση πήρε η τυχερή ομάδα, μιας και οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε χτύπημα πέναλτι στο 90΄. Έτσι, η ομάδα της Κρέστενας με όμορφο γκολ του Άγγελου Μούτσου πήρε την πρόκριση!

*Κορυφαίοι οι Κύτταρης, Δημάκης!

*Το ματς είδαν λίγοι θεατές, ούτε εκατό…

 

Παραδιαιτητικά

Άφαντος ο Χρυσόστομος Μάνθος. Μάταια τον αναζητούσαν στη βασιλόπιτα της ΕΠΣ. Πάντως τους ορισμούς ως παρατηρητής διαιτησίας τους παίρνει τον ένα μετά τον άλλον. Έτσι, ορίστηκε την Κυριακή στα Σπάτα (Αήττητος-Αιγινιακός). Έχουμε ακόμη δύο ορισμούς παρατηρητών: ο Γιαννόπουλος πάει στο Αίγιο και ο Ν. Ρουμπάνης στην Κόρινθο, όπου θα δει τον… περίφημο Βεργέτη.

*Ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος πήρε το 15ο ορισμό στη Γ΄ Εθνική. Θα σφυρίξει Καταστάρι-Λέρνα με βοηθούς τους Πήττα, Καραλή.

 

Έλεος!

Μια ζωή από το 2013 και δώθε στα δικαστήρια το ηλειακό ποδόσφαιρο και δεν τελειώσαμε ακόμη. Αίσχος και ντροπή…

 

Εν μέσω καρναβαλιών

Και μέσα στην αναμπουμπούλα, εν μέσω καρναβαλιών και μασκαράδων, γελωτοποιών και κολομπίνων, η ΕΠΣΗ κάνει τη Δευτέρα την ετήσια Γενική της Συνέλευση. Χωρίς υποτυπώδη προετοιμασία, μέσα σε μια εβδομάδα καλεί τους εκπροσώπους των σωματείων, να υπερψηφίσουν τα πεπραγμένα της. Θα υπάρξει άραγε κάποιος ήρωας να καταψηφίσει, έτσι για την τιμή των… όπλων;

 

Κόβει πίτα και ο Σύνδεσμος

Ήρθε και η καλή είδηση. Φαίνεται υπάρχει ακόμα ο Σύνδεσμος Διαιτητών, κάρφος στον οφθαλμό του ενός. Έτσι, ο Σπύρος Βασιλείου καλεί τα μέλη του πάλαι ποτέ ισχυρού Συνδέσμου και άλλους φίλους της Διαιτησίας, τη Δευτέρα στο «Επαρχείον», στην κοπή της βασιλόπιτας, την οποία θα ευλογήσει ένας πρώην διαιτητής που τώρα είναι πρεσβύτερος! Ο Αστερής θα είναι εκεί!

 

Η σημαία…

Ως επιστέγασμα της κοπής της βασιλόπιτας της μεγάλης Ένωσης, να γράψω και τούτα τα λόγια που διάβασα αλλαχού, όπως τα είπε ο επί 10ετίαν πρόεδρός της: «Θα μάχομαι, ώστε η σημαία του ηλειακού ποδοσφαίρου να βρίσκεται ψηλά».

*Για ποιο ηλειακό ποδόσφαιρο μιλάει; Για τις Μικτές ομάδες, τις διοργανώσεις που έχει φέρει σε πέρας, τη διαιτησία που φυτοζωεί,  για τις κίτρινες κάρτες που έχει θεσπίσει, ως μοναδική ΕΠΣ της χώρας (απ’ όσα ξέρουμε) ή για το γεγονός πως είναι αντιπολίτευση της ΕΠΟ;

*Αυτά και καλό Σαββατοκύριακο των Απόκρεω!

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot