FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Έντεκα τρίποντα ο Κόροιβος με Καστοριά

Ημερομηνία: 31-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Δημιουργεί κατεστημένο με νίκες στην Ήλιδα ο Κόροιβος. Την τέταρτη αγωνιστική πήρε το ροζ φύλλο αγώνα, απέναντι στην ομάδα της Καστοριάς (84-74). Παρά την απουσία του αρχηγού της ομάδας, Γιώργου Τσιάκου, λόγω τραυματισμού στην τελευταία προπόνηση, έδειξε ανωτερότητα σε ένα παιχνίδια που οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «μπλε» επικράτησαν, με ηγέτες το Λεϊμάνις που αποδεικνύεται λίρα εκατό (4 τρίποντα και 28 πόντοι) και τον πάντα σταθερό Χείλαρη (16 πόντοι).

*Μια ομάδα που έχει 11 τρίποντα είναι σχεδόν αδύνατο να μην κερδίσει έναν αγώνα στο γήπεδό της. Αν ο κόσμος ξεσηκωθεί ακόμη περισσότερο, τότε ο Κόροιβος μπορεί να πάει θαυμάσια με Σορώτο κόουτς.

*Το επόμενο Σάββατο πάμε Πευκοχώρι για νέο διπλό.

 

Αδικήθηκε ο Παμβουπρασιακός

Όταν σχολιάζουμε έναν προσεχή αγώνα και κάνουμε προγνωστικά μιλάμε για φυσιολογικές καταστάσεις και όχι ο κάθε ρέφερι να κάνει τα δικά του και να παίρνει αποφάσεις που κατεβάζει η γκλάβα του. Εννοούμε το διαιτητή Γιούργα που φέρανε στη Βάρδα από την Κέρκυρα για να παίξει τάχα 50-50 το παιχνίδι με τον Παλληνιακό!

*Ο Γιούργας έδωσε δύο κίτρινες στο Μικελάτο. Βιάστηκε την πρώτη, μόλις στο 5΄, πριν ακόμα ζεσταθεί το παιχνίδι. Στο 28΄ στο ανάποδο ψαλίδι, δεν υπάρχει φάουλ, διότι ο παίκτης της Παλλήνης πάει κοντά στο Μικελάτο που κάνει ανάποδο ψαλίδι.

*Πάμε τώρα και στο πέναλτι που δεν δόθηκε. Άντε η πρώτη περίπτωση είναι ακούσια, όμως στη δεύτερη μπορεί ο αμυντικός της Παλλήνης να έχει νώτα, όμως τα χέρια δεν είναι στη φυσιολογική του θέση. Οπότε έχουμε πέναλτι! Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο ρέφερι διαμόρφωσε σκορ. Εις πολλά την του!

 

Στοίχισε η αστοχία

Ένας κακός διαιτητής, ο Λιάρος (Λακωνίας) και η αστοχία των ερυθρόλευκων (δύο δοκάρια), στοίχισαν πανάκριβα στον Πανηλειακό που δεν κέρδισε τους Μενιδιάτες (0-0). Το παιχνίδι αυτό υποτίθεται πως ο κ. Μαντζούνης το σχεδίαζε 15 μέρες. Δεν πέτυχε τίποτε όμως. Έχει ευθύνες. Μισές αυτός, άλλες μισές οι παίκτες. Και για τις ευκαιρίες που έχασαν διότι δεν είχαν καθαρό μυαλό και έφαγαν «κόκκινη» σε κρίσιμο σημείο.

*Όταν κάνεις τρικ και ξετιμωρείς το Σωτηρόπουλο, πρέπει και να τον ξεκινήσεις. Έπειτα στην αλλαγή δεν βγαίνει ποτέ ο Κωνσταντακόπουλος. Με άλλα λόγια δεν βγαίνει χαφ. Κι όταν η ομάδα πίεζε για να πετύχει ένα γκολ, πάγωσε το παιχνίδι με την κόκκινη στο Μπαρμπαρούση.

Οι κόκκινες

Θα συμφωνήσουμε πάντως με τον Μαντζούνη στο ζήτημα των κόκκινων καρτών που «θερίζουν» στον Πανηλειακό. Τέσσερις κόκκινες σε τέσσερα παιχνίδια, δεν υπάρχει.

 

Μάταια

Μάταια έψαξα να βρω διακριθέντες στον Πανηλειακό. Γενική μετριότητα. Μόνον ο Γιάννης Καπετανάκης ξέφυγε. Ήταν σταθερός και καλός με 2-3 καλές επεμβάσεις…

 

Ώρα για ανάκαμψη

Η μεγάλη επιτυχία της Νίκης στο «Οικονομίδειο» Στάδιο της Ρόδου επί του Διαγόρα (1-1), σήμανε το γεγονός της αντεπίθεσης της ομάδας του Τραγανού. Έτσι, το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας είναι μια ευκαιρία για… νίκη που θα είναι η πρώτη για το συγκρότημα του ηλειακού κάμπου. Η ομάδα στη Ρόδο έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο με τη συμμετοχή Λούζι και Κάρλος Σο, ενώ θα μπει στην εξίσωση και ο Ζαχαρής, όπως και ο αποθεραπευτείς Γεωργιόπουλος.

*Στα άσχημα είναι ο τραυματισμός του Στάθη Κολοτούρου, ο οποίος θα λείψει για χρόνο. Πολύ κακή στιγμή στο 24΄ για το παλικαράκι. Ο Σπύρος Αντωνόπουλος, που το περασμένο Σάββατο είδε το Πανηλειακός-Αχαρναϊκός, θα ετοιμάσει την ομάδα γι’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Φυσιολογικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής. Νίκησαν ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός (διπλό στα Μακρίσια), ο Ξενοφών, ο Ενιπέας, ομάδες που «βλέπουν» τετράδα. Μεγάλες νίκες πέτυχαν η Θύελλα και το Σκουροχώρι (διπλό στο 90΄ την Πηνεία)! Απέτυχαν οικτρά τα Μακρίσια στο γήπεδό τους, καθώς υστέρησαν στη δημιουργία, έχασαν με ασύνηθες σκορ (1-4) και τώρα «φωτιά στα μπατζάκια τους», καθώς απειλούνται να χάσουν την τετράδα.

Τέλος οι μεταγραφές

Τελειώνουν σήμερα οι μεταγραφές. Υπάρχουν 3-4 ελεύθεροι παίκτες και θα δούμε πού θα καταλήξουν. Υπάρχουν και κάποιοι υποψήφιοι για τον Αστέρα, αλλά δεν ξέρουμε αν υπάρχουν λεφτά… Σε αναμονή μας και γίνει κάποιο μεταγραφικό μπαμ!

 

Σημαίες της ΑΕΚ στο Μουζάκι

Ωραία πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Έστειλε σημαίες από το παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου, της περιφέρειας Πύργου, καθώς το 80% των μαθητών υποστηρίζουν την Ένωση. Τα παιδιά περιχαρή μόλις πήραν τις σημαίες, βγήκαν στο προαύλιο και πανηγύριζαν, τραγουδώντας τον ύμνο της ΑΕΚ. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο εστάλη στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και οι ιθύνοντες το ανέβασαν στα σόσιαλ μίντια.

 

Πρεμιέρα οι Μικτές!

Ξεκινούν για το όνειρο οι Μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ηλείας. Σήμερα νωρίς το μεσημέρι θα ακουστεί το πρώτο σφύριγμα για την εκκίνηση με Κεφαλονιά. Βέβαια, έχει γίνει μια υποτυπώδης προετοιμασία, χωρίς καν φιλικό. Με ένα και πάλι προπονητή, τον κ. Αντώνη Χρυσανθακόπουλο (για λόγους οικονομίστικους) κατά πανελλήνια πρωτοτυπία. Φυσικά αντίπαλος θα είναι μόνο η Μεσσηνία, γιατί ούτε η Ζάκυνθος διαθέτει κάτι το σπουδαίο. Να ευχηθούμε στους νέους παίκτες καλή επιτυχία.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot