FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Εκτός νυμφώνος Δάφνη, Γεράκι

Ημερομηνία: 10-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έχετε καταλάβει γιατί φωνάζουν η Δάφνη και το Γεράκι; Η μεν Δάφνη είχε 43 βαθμούς (όσους η Θύελλα και η Βρίνα) και ο Εθνικός έναν λιγότερο 42. Κι όμως έμειναν εκτός νυμφώνος, γιατί παρέμειναν στην Α1 τόσο ο Ν. Κόροιβος όσο και το Πελόπιο, που ήταν τελευταίοι και δεν σώζονταν με τίποτε! Και καλά να μείνει το Κουρτέσι, αλλά και αυτοί οι δύο;

 

Ο Χρήστος Δημόπουλος

Πώς είναι δυνατόν ένας σύμβουλος της ΕΠΣΗ, όπως ο Χρήστος Δημόπουλος με τεράστια εμπειρία να ψηφίζει αυτή την αναδιάρθρωση που πρότειναν ο Κυριάκος και ο Γιώργος Κόττας;

*Ο Χρήστος είναι περιζήτητος τόσο στα κανάλια όσο και στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ (ραδιόφωνο), αφού δίνει συνεντεύξεις κάθε λίγο και λιγάκι επί παντός ποδοσφαιρικού επιστητού. Μόλις προχθές ήταν καλεσμένος στο MEGA και ρωτήθηκε για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, ως έμπειρος και πρώην παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά. Πώς λοιπόν αυτός ο άνθρωπος υπέπεσε σε τέτοιο λάθος!

 

Αδικία!

Αποτελεί όνειδος και ντροπή για τους συμβούλους της ΕΠΣ που είχαν δίπλα τους το συνάδελφό τους, το Γιώργο Τσουραπά, που είναι Ανδραβιδαίος και μάλιστα επιφανής και έπαιρναν τέτοια απόφαση. Δηλαδή να παραμένουν στην Α1 δύο ήδη υποβιβασμένες ομάδες και να μην προαχθούν η Δάφνη και το Γεράκι που ήταν ένα και δύο πόντους πίσω από τον πρωταθλητή Ερμή! Μιλάμε για τέτοιου μεγέθους αδικία!

 

Ο Αστέρας Βλαχιώτη

Ιδέστε τι έκανε ο πρωταθλητής του ομίλου μας στη Γ΄ Εθνική, ο Αστέρας Βλαχιώτη, που ήδη ανήκει στη Β΄ Εθνική. Ήταν στον τελικό Κυπέλλου Λακωνίας, με αντίπαλο τον Ήφαιστο Βρονταμά και παραιτήθηκε από την κλήρωση, ώστε να βοηθήσει μία άλλη ομάδα της Λακωνίας να πάρει το Κύπελλο.

 

Ο Πανγυθεατικός

Ρε παιδιά στ’ αλήθεια σώθηκε με την απόφαση της ΕΠΟ ο Πανγυθεατικός κι έπεσε ο Πανηλειακός; Οι ελπίδες της ομάδας του Γυθείου ήταν μηδαμινές έως ανύπαρκτες. Κι όμως την έσωσε η ΕΠΟ! Από τα περίεργα του ποδοσφαίρου…

Ένας Aετός

Ο Αετός Κέντρου πέρσι έμεινε στην Α2 στο μπαράζ πλέι-άουτ με τον Απόλλωνα Ν. Φιγαλείας. Φέτος έμεινε ελέω της χαριστικής απόφασης της ΕΠΣΗ, που θα έπρεπε, αντί να σώσει το Κέντρο ν’ ανεβάσει τη Δόξα Ελαιώνα και το Σώστη!

 

Η απειλή

Διαβάσαμε αλλαχού πως στο κεκλεισμένων των θυρών τελευταίο συμβούλιο της ΕΠΣ υπήρξε ένταση. Φυσικά στις αντιρρήσεις που πρόβαλαν 2-3 σύμβουλοι εξανέστη ο Άρης κυρίως με τον Γ. Τσουραπά, όπως αφήνεται να εννοηθεί στο κείμενο. Η λέξη «αγρίεψε» στην κυριολεξία ο Πρόεδρος πάει γάντι στην περίπτωση. Τότε απείλησε με… εκλογές, ώστε να καθαρίσει η ήρα από το σιτάρι, που λέει ο λαός.

*Όμως γι’ αυτό το θέμα θα είμαι διεξοδικός αύριο.

 

Απόρρητο

Καλά τι έγινε με τους εκπροσώπους στις δύο συνελεύσεις της ΕΠΟ. Ο ένας είναι εξ οφίτσιο ο Πρόεδρος, ο άλλος ποιος είναι. Γιατί το κρατούν απόρρητο…

 

Ο Δούρος

Το 2004, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, έγινε στον Πύργο ένα αξέχαστο μπαράζ ανόδου στην Α΄ Εθνική ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Ηλυσιακό. Επικράτησε ο Ηλυσιακός, όπως διαβάσαμε στο «Φως», αλλά για όσους ξεχνούν την παράσταση έκλεψε ο Κορίνθιος ρέφερι Δούρος, ο οποίος κατακρεούργησε τους Γιαννιώτες και αποδοκιμάστηκε ακόμη και από τους ουδέτερους.

 

Η Αχαΐα παίρνει μέτρα

Η ΕΠΣ Αχαΐας παίρνει μέτρα ενόψει των νέων πρωταθλημάτων. Διαβάσαμε σε ιστοσελίδα της Πάτρας ορισμένα από αυτά: μείωση του παραβόλου συμμετοχής των ομάδων, μείωση προστίμων, μείωση αποζημίωσης διαιτησίας. Ο κορονοϊός κάνει… δουλειές.

*Με την Αχαϊκή δεν ξέρουμε τι θα κάνουν.

*Αύριο: Το Ενωσιακό γήπεδο και η πορεία των Μικτών…

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος