FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Δύσκολη αποστολή στην Κω

Ημερομηνία: 12-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Κόροιβος του Σαμόλη έχει μεγάλο ταξίδι αύριο. Θα πάει στην Κω και θα δώσει σκληρή μάχη με τον Ιπποκράτη, ο οποίος είναι από τις ισχυρές ομάδες της Α2, με 13-12 νίκες. Ωστόσο, δεν είναι αδιάφορος και θα παλέψει για το ροζ φύλλο αγώνα. Δεν βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση κι αυτό το μαρτυράει η ήττα του προχθές στην Καβάλα! Πάντως, στον πρώτο γύρο η ομάδα της Κω είχε περάσει με 79-86 από την  Ήλιδα στην παράταση!

*Αυτή τη στιγμή ο Κόροιβος βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, έχει βελτιωθεί αμυντικά και πάει να παλέψει, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

 

Κλείνει το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής

Φινάλε για Πανηλειακό στον Πύργο, με αντίπαλο τη Νίκη Τραγανού, η οποία θέλει… νίκη, μπας κι έρθουν βολικά τα αποτελέσματα στη Βάρδα (ΠΑΟΒ-Αχαρναϊκός) και στην Παλλήνη (Παλληνιακός-Παναιγιάλειος). Στον αγώνα θα σφυρίξει ο γνωστός Αχαιός διαιτητής Χρονάς, τον  οποίο θα κρίνει ο Ηλείος παρατηρητής διαιτησίας, Ρουμπάνης.

*Η άποψή μου είναι, πως τα τελευταία αυτά παιχνίδια έχουμε περίεργα αποτελέσματα και πρόβλεψη κανένας δεν μπορεί να κάνει. Πάντως με τον Πανηλειακό δεν θα παίξουν ο τερματοφύλακας Κυρίτσης και ο επιθετικός Μανωλιάς. Από πλευράς Νίκης δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι με κίτρινες, Σωτηρόπουλος, Δερμιτζάκης.

 

Στη Βάρδα το φινάλε

Εντός των τειχών θα αγωνιστεί ο Παμβουπρασιακός την τελευταία αγωνιστική. Θα παίξει με τον Αχαρναϊκό, ο οποίος «καίγεται» για βαθμούς, αφού κινδυνεύει με υποβιβασμό. Έτσι, όσοι πάνε στο «Γρ. Καλάκος» την Κυριακή θα δουν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Θα σφυρίξει ο Αθανασίου (Άρτας).

 

Ο Αστέρας με Ιάλυσο

Τελειώνει την Κυριακή και το μαρτύριο του Αστέρα, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στην Αμαλιάδα τον πρωταθλητή του 6ου Ομίλου, Ιάλυσο, ο οποίος του χρόνου σε εφαρμογή της αναδιάρθρωσης θα παίξει πάλι στη Γ΄ Εθνική! Θα σφυρίξει ο μαθητευόμενος Σαφαρίκας (Αχαΐας), τον οποίο θα κρίνει ο Ηλείος παρατηρητής διαιτησίας, Βασιλάκης!

 

Τα Σαβάλια στον τελικό!

Σε ένα ματς με 250 τουλάχιστον φιλάθλους (αρκετοί από Γούμερο) έγινε ο δεύτερος ημιτελικός με νικητή στις καθυστερήσεις τον Ολυμπιακό Σαβαλίων (1-0). Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Αμπελοκαμπίτης, Κώστας Τσακοπιάκος στο 95΄ και πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους γηπεδούχους. Είναι βλέπετε η πρώτη φορά στον τελικό που συναρπάζει.

*Το γκολ από σερβίρισμα του Σάββα, το πανηγύρισε δεόντως ο Αμαλιαδίτης κυνηγός, με βγάλσιμο της φανέλας και φωνές από τους παίκτες, που έβγαλαν πολλή ένταση και πάθος στον αγώνα, προς μεγίστη ικανοποίηση της προέδρου, Πόπης Σπυροπούλου.

 

Κορυφαίος ο Φιλιππόπουλος

Κορυφαίος, κατά τη γνώμη μας, παίκτης της Ολυμπιάδας ήταν ο γκολκίπερ, Διονύσης Φιλιππόπουλος, ο οποίος επί 94 λεπτά κράτησε ανέπαφη την εστία του, πραγματοποιώντας πλήθος αποκρούσεων κυρίως στο β΄ ημίχρονο, όταν οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ. Αυτός όμως ήταν πραγματικός κέρβερος. Εναλλάσσεται τη θέση Νο 1 με τον Μπουμπουνά.

*Ίσως αδικώ τον Γιάννη Φωτακόπουλο, όμως η αποβολή του στοίχισε στην ομάδα του, γιατί ως μεσοαμυντικός πρωταγωνιστούσε ως τότε.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Τέλος αύριο για τον άγριο κόσμο της Α΄ τοπικής. Τέλος και τελεία. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Θα κριθεί ο υποβιβασμός ακόμη μιας ομάδας, αφού ο Κουλούρης και η διοίκησή του, αποφάσισαν να μειώσουν τις ομάδες από 16 σε 14, σε μια μεγάλη ΕΠΣ, όπως είναι η Ηλεία.

*Τα παιχνίδια που θα κρίνουν τα πάντα είναι: Αυτό του γηπέδου Σκουροχωρίου (Λ. Αστέρας-Αίας). Το πιο σπουδαίο παιχνίδι και πιο σημαντικό, γιατί έχουν άμεση ανάγκη βαθμών και οι δύο ομάδες. Το ματς ΑΠΟΚ-Ολυμπιακός Ζαχάρως κατά δεύτερο λόγο και το Ολυμπιάδα-Σαβάλια τρίτο.

 

Αμυδρές ελπίδες

Αμυδρές ως καθόλου ελπίδες διατηρεί ο Ηλειακός Λεχαινών, γιατί η τύχη του δεν εξαρτάται από το τι θα κάνει αυτός κόντρα στη Δόξα, αλλά τι θα κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες που προαναφέραμε.

*Ντέρμπι γοήτρου θα γίνει στην Κρέστενα, ανάμεσα σε Α.Ο. Ξενοφών-Ενιπέα. Θα είναι ένα προανάκρουσμα των πλέι-οφ που θα ακολουθήσουν.

*Τέλος, ο Αλφειός εξασφαλίζει τα πλέι-οφ με νίκη επί της Θύελλας.

 

Το αγροτικό του ο Μαρκαντωνάτος

Το αγροτικό του κάνει για φέτος ο Γ. Μαραντωνάτος. Για την τελευταία αγωνιστική ορίστηκε στο αδιάφορο ματς (Ριόλος-Ραφήνα) με βοηθούς τους Καραλή, Καραμέρο. Ακόμη, ο Άγγελος Πήττας πήρε ακόμη έναν ορισμό. Θα είναι βοηθός του Αθηναίου Τσουκαλά (Παναχαϊκή-Βόλος).

 

Και η Κ14

Νέος θρίαμβος της Αχαΐας. Μετά την Κ16 και η 14 νίκησε τη Μικτή Αθήνας (1-0) και πάει στο φάιναλ φορ μικτών ομάδων. Ανεπανάληπτοι θρίαμβοι!

 

Η δίκη

Η δίκη κατά Κουλούρη διεκόπη χθες στη 1.30μ.μ. όταν είχε τελειώσει η ακροαματική διαδικασία του μηνυτή Βασίλη Κοπανιτσάνου. Η αιτία ήταν η παρέλευση του ωραρίου. Θα συνεχιστεί τη Μ.Τρίτη 23 Απριλίου.

 

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot