FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Δεν γλιτώνει ο Απόλλων αύριο

Ημερομηνία: 15-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ώρα του Κοροίβου ήρθε. Προσωπική μας άποψη είναι πως ο Απόλλωνας δεν γλιτώνει την ήττα το Σάββατο. Γιατί, οι «μπλε», παρά την απουσία του Τσιάκου, είναι καλύτεροι. Αν και εφόσον έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι θα το κερδίσουν εύκολα ή δύσκολα. Ο Απόλλων εκτός έδρας έχει τελευταία παλέψει αρκετά παιχνίδια και τα έχει χάσει οριακά. Η αλήθεια όμως είναι πως μακριά από την Περιβόλα έχουν νικήσει μόνο τον Εθνικό!

*Οι ομάδες έχουν πλούσια προϊστορία. Φέτος οι «μπλε» νίκησαν 64-61 στην Πάτρα, ενώ οι μελανόλευκοι έχουν περάσει από την Ήλιδα μόνο μία φορά. Ήταν η περίοδος 2015-2016, όταν νίκησαν 58-59, ένα χρόνο νωρίτερα είχαν νικήσει 74-68, ενώ την επόμενη χρονιά κι ένα χρόνο αργότερα 71-67. Ούτως εχόντων των πραγμάτων, πάμε για μια επική μάχη.

 

Θέλει αρετή και τόλμη η Ραφήνα

Η Νίκη Τραγανού δίνει το πιο σημαντικό από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι αυτή την αγωνιστική. Συναντά στη Ραφήνα την τοπική Θύελλα σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου θα παίξει πλήρης και θα πρέπει να δείξει τις δυνατότητές της. Επανέρχονται οι δύο Λούζι καθώς και ο Σωτηρόπουλος. Η ομάδα ενισχύει έτσι τη συνοχή της, αλλά- επαναλαμβάνουμε – πρέπει να δείξει τον καλό εαυτό της.

 

Σιγά τώρα ο Παναιγιάλειος

Εύκολη αγωνιστική αναμένεται η 19η για τον Παμβουπρασιακό, καθώς αντιμετωπίζει τον Παναιγιάλειο, που βρίσκεται σε δεινή θέση, κάτω από τη γραμμή υποβιβασμού. Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς πάει για την ένατη φετινή νίκη της, η οποία θα την κρατήσει πίσω από τους δύο πρωτοπόρους.

 

Καιρός για τρίποντο

Ο Πανηλειακός έχει μείνει αρκετά πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας. Είναι πίσω από τις δύο ομάδες της Ανατολικής Αττικής, τον Παλληνιακό και τη Θύελλα Ραφήνας. Η θέση αυτή δεν έχει καμία σχέση με τη δυναμικότητα της ομάδας, την ιστορία της και τον ψυχισμό της. Αντίπαλος μεθαύριο είναι ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, ο οποίος στο «σπίτι» του νίκησε και πέρυσι και φέτος. Είναι καιρός, λοιπόν, να δοκιμάσει την ήττα, όπως και πέρυσι (3-0) και να αποκατασταθεί η τάξη. Επανέρχεται ο Αρβανίτης…

 

Ο Αστέρας για το καλύτερο

Κοιτάξτε τώρα, πώς είναι δυνατόν οι νεοσσοί του Αστέρα να τα βάλουν με τον Αχαρναϊκό, που έρχεται φουριόζος στην Αμαλιάδα για να πάρει το τρίποντο, μπας και ανανήψει; Ο Θεός και η τύχη μαζί τους!

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Έχουμε μπροστά μας την 22η αγωνιστική. Δεν είναι τόσο πολύ δύσκολη, όσο η προηγούμενη, γιατί ο Ολυμπιακός Ζαχάρως έχει το ρεπό του. Θα εισπράξει το τρίποντο και θα ξεκουραστεί συνάμα. Θα πάρει βαθιά ανάσα για τη συνέχεια!

*Υπάρχουν ωστόσο δύο σημαντικοί αγώνες. Ο Αίας θα παίξει με τα Σαβάλια, τα οποία άρον-άρον άλλαξαν προπονητή. Η ομάδα της Γαστούνης στον πρώτο γύρο είχε πάρει διπλό. Ο άλλος σημαντικός αγώνας θα γίνει στο Λαντζόι (Ενιπέας-Αλφειός).

*Το διπλό θα έρθει πολύ δύσκολα. Θα έρθει όμως. Σημαντικό είναι το ντέρμπι της Βουπρασίας (Δόξα- Προοδευτική).

 

Ο Βρέτταρος

Ένα πολύ αξιόλογο και σημαντικό παιχνιδάκι θα γίνει στα Μακρίσια, ανάμεσα στον τοπικό Α.Ο.Μ. και το Λευκό Αστέρα. Στον πρώτο γύρο ο Βρέτταρος είχε περάσει από το Σκουροχώρι (1-0). Τώρα τι ακριβώς ετοιμάζει;

 

Βουλοκέρι

Τα έντεκα γκολ με τα οποία μας φιλοδώρησε η Μεσσηνία σε επίπεδο Μικτών ομάδων, κάτι δείχνουν… Δείχνουν την εικόνα γενικά των πρωταθλημάτων μας και σίγουρα δεν φταίνε τα παιδιά. Φταίνε άλλα πράγματα. Οι κατέχοντες όμως έχουν βουλοκέρι στ’ αυτιά…

 

Για δεύτερη φορά δεν αφορούν βαθμούς

Η έμμεση αποδοχή της ένστασης του Απόλλωνα Ν. Φιγαλείας κατά του Αετού Κέντρου από την Πειθαρχική της ΕΠΣ, ήταν ένα ακόμη δείγμα της αδυναμίας των μελών της να αποφανθούν σε καθαρές υποθέσεις, όπως η περίπτωση της αντικανονικής συμμετοχής του Τσάκου, ο οποίος δεν είχε εκτίσει την ποινή του…

*Τι έκανε η Πειθαρχική, αντί να πάρει απόφαση με υπευθυνότητα και γνώση, έστειλε ερώτημα στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ: «Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια!». Είχε όμως το σκοπό της. Δεν επιθυμούσε αφαίρεση τριών βαθμών από τον Αετό και μάλιστα για δεύτερη φορά. Έτσι, η ομάδα από το «φράγμα» μόνο χαμένη δεν βγήκε, αφού γλίτωσε -6 βαθμούς.

*Τώρα κάποια ομάδα θα πληρώσει αυτές τις αποφάσεις, δηλαδή την μη αφαίρεση βαθμών, γιατί ο Αετός θα είχε 16 βαθμούς και όχι 22 που έχει τώρα. Ας πρόσεχαν οι παράγοντες. Κανένας δεν τους φταίει.

 

Ορισμός Πήττα

Είχε πολλή δουλειά η ΚΕΔ/ΕΠΟ και δεν έκανε ορισμούς διαιτητών στη Γ΄ Εθνική. Όρισε διαιτητές μόνο στη Β΄ Εθνική. Εκεί ορίστηκε ο Άγγελος Πήττας στο Σπάρτη-Παναχαϊκή για τέταρτη φορά φέτος. Θα είναι βοηθός του Δραγάτη (Ανατολικής Αττικής).

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος