FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό γήπεδο: Αποφάσισε να κατεβεί στις εκλογές!

Ημερομηνία: 11-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Όλα δείχνουν πως ο παράγοντας Γιώργος Μπάδας αποφάσισε να κατεβεί στις ενωσιακές εκλογές οψέποτε γίνουν αυτές. Το λόγο για το πότε θα γίνουν έχει ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ, γιατρός Άρης Κουλούρης. Γράφτηκε αλλού πως έχει περιθώριο να γίνουν μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου του 2021, αλλά αυτό είναι ερευνητέον. Αν γίνουν νωρίτερα, γιατί αργότερα δεν μπορούν να γίνουν, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ μπορεί να αιφνιδιάσει όπως το 2017 και να τις κάνει αμέσως μετά τα Φώτα! Έτσι κι αλλιώς ένα δεκαήμερο έχει περιθώριο, βάσει καταστατικού, κι όποιος πρόλαβε-πρόλαβε.

*Ο ίδιος ο Πρόεδρος δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει. Τουλάχιστον δεν έχει δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του, γιατί έχει γραφεί κι έχει διαδοθεί ότι έχει σειρά τώρα η ειδική σύμβουλος και Πρόεδρος της Πειθαρχικής κ. Βίκυ Δημητρακοπούλου. Ο χρόνος θα δείξει και δεν θα αργήσει πολύ.

 

Ο Μπάδας

Και πάνω που «κοιμόμασταν» ήσυχοι μαθεύτηκε πως ο Ζαχαραίος παράγοντας Γ. Μπάδας αποφάσισε να κατεβεί στις εκλογές της ΕΠΣΗ, για την αναβάθμιση του ηλειακού ποδοσφαίρου. Τώρα πώς εννοεί την αναβάθμιση ο κ. Μπάδας αυτός το ξέρει, όταν το σωματείο του παραμένει ανενεργό.

*Εμείς γνωρίζουμε ότι έχει αποφασίσει την κάθοδό του στις εκλογές από την αντιπολίτευση μόνον ο παράγοντας Πέτρος Μπηλιώνης. Μάλιστα έχει ουσιαστικά επιλέξει τους συνεργάτες του, γιατί αναμένει τον αιφνιδιασμό από τον Κουλούρη.

*Οι επόμενες ημέρες θα είναι αποκαλυπτικές για το τι θα γίνει με τις υποψηφιότητες.

 

Οι εκλογές της ΕΠΣ Ηλείας

Μιας και πιάσαμε λόγο για εκλογές της ΕΠΣ, πρέπει να σημειώσουμε πως σε ενάμιση μήνα συμπληρώνει τη θητεία της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ, δηλαδή το διοικητικό συμβούλιο τουτέστιν Κουλούρης, Παρασκευόπουλος, Νικολακόπουλος, Κυριάκος, Γ. Τσουραπάς κλπ.. Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς λήγει η θητεία όλων αυτών, αλλά θυμίζουμε πως στις 2 Φλεβάρη του 2017 είχαν γίνει οι εκλογές-οπερέτα, για την ανάδειξη του νέου (τότε) συμβουλίου.

 

Η ημερομηνία των εκλογών

Τώρα, πότε θα αποφασίσει να γίνουν οι εκλογές είναι άγνωστο. Την ημερομηνία την ξέρει μόνον ο Θεός και ο Κουλούρης! Όπως τη γνώριζε και το σωτήριον έτος 2017 και όλοι οι άλλοι το αγνοούσαν, γιατί το Καταστατικό (το νέο που φτιάχτηκε το 2016) κρατήθηκε μυστικό και έπρεπε να είναι υποψιασμένος ένας για να πάει στο Πρωτοδικείο να το πάρει, όταν πλέον θα είχε εγκριθεί. Και πράγματι όταν εγκρίθηκε πέρασε στα ψιλά της εφημερίδας για το τυπικό, αλλά ουδείς από ημάς πήρε είδηση κάτι. Πήγαμε στις εκλογές της Ένωσης αιφνιδιαστικά στις 2/2/2017. Η προετοιμασία ήταν μόνον 10 μέρες. Τώρα, ποια… ηλίθια μέλη-σωματεία ψήφισαν αυτή τη διάταξη ουδείς ξέρει. Ανάμεσα σε αυτούς τους… ηλίθιους ήμουν κι εγώ ως εκπρόσωπος σωματείου. Είναι παράλογο το χρονικό διάστημα των δέκα ημερών. Παράλογο και αποτρόπαιο.

 

Ας προσέξουν

Τώρα όμως όλοι οι «ηλίθιοι» ξέρουν για τις 10 μέρες. Ήθελα όμως να ρωτήσω ποιο Καταστατικό σωματείου (ΕΠΣ εννοώ) αναφέρει γνωστοποίηση των εκλογών 10 (μόνο) μέρες πριν; Ασφαλώς κανένα. Μήπως της Ε.Π.Ο.; Ασφαλώς όχι, πώς λοιπόν το Καταστατικό είναι εναρμονισμένο με την Ομοσπονδία;

*Τώρα, κάπου διαβάσαμε ότι οι εκλογές μπορούν να γίνουν στην ΕΠΣ Ηλείας μέχρι 21 Φεβρουαρίου. Ισχύει ή δεν ισχύει; Αυτά τα ολίγα και οι Πέτρος Μπηλιώνης, Γιώργος Μπάδας ας τα έχουν υπόψη τους, γιατί ο Μαρίνος και οι συν αυτώ την.. πάτησαν πριν τέσσερα χρόνια, περιμένοντας να γίνουν οι εκλογές Μάη. Ας πρόσεχαν.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος