FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Αναταράξεις στον Πανηλειακό

Ημερομηνία: 03-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Η ήττα του Πανηλειακού από τον Παναιγιάλειο δημιούργησε αναταραχή στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Η Διοίκηση της ομάδας εξέδωσε λίγο μετά τον αγώνα ανακοίνωση στην οποία άφησε υπαινιγμούς για ορισμένους που αμαυρώνουν την ιστορία του Πανηλειακού. Σαφής η ανακοίνωση, ρίχνει ευθύνες σε ποδοσφαιριστές!

*Υπήρξαν αγώνες που χάθηκαν από τη διαιτησία. Προχθές όμως δεν έφταιξε ο διαιτητής. Έφταιξαν οι ποδοσφαιριστές που έδειξαν αυτοκαταστροφικές τάσεις. Δεν μπορεί μια ομάδα που φέρνει 1-1 στην Παλλήνη να χάνει από τον Παναιγιάλειο. Ευτυχώς δε που τα άλλα αποτελέσματα ήρθαν… λουκούμι και δεν θα κινδυνεύσει! Ήδη έχασε το Κύπελλο και γενικά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του φίλαθλου κοινού. Άξιος της μοίρας του!

*Κι αν το Δ.Σ. προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις, καλά θα κάνει!

 

Η πρωτιά στον Μαραθώνιο της Ολυμπίας

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά έγινε ο Μαραθώνιος της Ολυμπίας με μεγάλη επιτυχία. Γέμισε ο Πύργος κόσμο. Από την παραμονή κατακλύστηκε η κεντρική πλατεία με τον αγώνα δρόμου για τα μικρά παιδιά. Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία. Θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα με το φως της ημέρας.

*Επανερχόμαστε στο μαραθώνιο που κέρδισε ο στρατιωτικός Θανάσης Καρβουνιάρης, 42 χρονών. Ο νικητής κατάγεται από τη Σαλμώνη και είναι γιος του επί χρόνια προέδρου του ποδοσφαιρικού σωματείου, Πρόοδος. Είναι παντρεμένος ο Θανάσης που έχει παίξει ποδόσφαιρο στην ομάδα της Σαλμώνης κι έχει δύο παιδιά.

*Πρόσφατα έτρεξε μαραθώνιο στο Σικάγο και τερμάτισε πρώτος από όλους τους Έλληνες. Πρόπερσι πάλι στο μαραθώνιο της Ολυμπίας είχε τερματίσει τρίτος!

*Μαζί του έτρεξαν άλλοι δύο Σαλμωναίοι. Ο ποδοσφαιριστής της Προόδου, Σάκης Βέρρας και ο Στέλιος Κωνσταντακόπουλος, οι οποίοι κατόρθωσαν να τερματίσουν.

 

Μεγάλη επιτυχία

Είχε μεγάλη επιτυχία ο 5ος μαραθώνιος της Ολυμπίας. Η Οργανωτική Επιτροπή κουράστηκε και μόχθησε κι έχει μερίδιο από την επιτυχία. Επικεφαλής ο περιφερειακός, Δημήτρης Κωσταριάς, που είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος του Αθλητισμού και όχι μόνον!

 

Τέλος στη Ζάκυνθο για φέτος

Η ποδοσφαιρική περίοδος στη Ζάκυνθο ανήκει στο παρελθόν. Πρωταθλήτρια ομάδα ο Α.Ο. Τσιλιβή, ενώ Κυπελλούχος βγήκε ο Α.Ο. Καταστάρι.

 

Αμετάβλητη

Αμετάβλητη έμεινε η βαθμολογική κατάσταση στην κορυφή της Α2 Κατηγορίας. Ο πρωταθλητής Ηλειακός Βαρθολομιού απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Η τετράδα προχώρησε με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Νίκησαν Δάφνη, Πελόπιο, Πέλοπας, ενώ ισόπαλος ήρθε στον Κακόβατο ο Ν. Κόροιβος. Θεωρούμε πως τίποτε δεν θα αλλάξει ούτε και κατά την τελευταία ερχόμενη αγωνιστική.

 

 

Θα υποβιβαστούν τέσσερις;

Διαβάσαμε σε τοπική συνάδελφο πως η ΕΠΟ μελετά αύξηση των ομάδων της Γ΄ Εθνικής, οπότε ανοίγει ο δρόμος για την ομάδα που θα τερματίσει δευτεραθλήτρια στην Α΄ τοπική. Δηλαδή η ΕΠΟ θα ανεβάσει άλλες 52 ομάδες;

* Εμείς άλλη πληροφορία έχουμε που λέει, πως λόγω της αναδιάρθρωσης που θα γίνει, θα παραμείνει άλλη μια ομάδα στη Γ΄ Εθνική, δηλαδή από τον 6ο όμιλο δεν θα υποβιβαστούν 5, αλλά 4 ομάδες! Θα δούμε… 

 

Η Προοδευτική

Σε ένα από τα χθεσινά σποτ της στήλης, που αφορούσε τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής του άγριου κόσμου της Α΄ τοπικής, γράψαμε πως η μοναδική ισοπαλία ήρθε στη Ν.Μανολάδα. Λάθος, διότι η ισοπαλία ήρθε λίγο πιο κάτω στην (Παλαιά) Μανολάδα, όπου η Προο έφερε 1-1 με την Ολυμπιάδα, παρότι αγωνίστηκε χωρίς τρεις τιμωρημένους (Λιάκος, Ζ. Βαλογιάννης, Μπιτούνης)!

 

Υπάρχει και Κύπελλο!

Σήμερα υπάρχει και ο μέγας ημιτελικός του Κυπέλλου, ανάμεσα στον Α.Ο. Ξενοφών και τον Παμβουπρασιακό στη ρεβάνς του 3-1 προ εβδομάδος στη Βάρδα. Οι φιλοξενούμενοι με μαξιλάρι τη διαφορά των δύο τερμάτων, έχουν προβάδισμα. Όμως οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, όπως απέδειξαν στο 0-3 των Λεχαινών και θα παλέψουν για να ανατρέψουν την κατάσταση.

 

Η διαιτησία

Να κάνουμε και μια αναφορά και στη διαιτησία της περασμένης Κυριακής. Αφορά τους διαιτητές που ανήκουν στην ΕΠΟ και πήραν ορισμό. Για πολλοστή φορά ο Γ. Μαρκαντωνάτος έπαιξε γυναικείο. Στον αγώνα Λύκοι Αιγιαλείας-Κέρκυρα με βοηθούς τους Λιάπη, Καραμέρο. Ακόμη ο Ν. Σταυρόπουλος με βοηθούς τους

Καραλή, Τσούση (Αχαΐας) σφύριξε στη Μεσσήνη (Πάμισος-Βλαχιώτης). Ακόμη από το χώρο των παρατηρητών ο Μάνθος ήταν στο ντέρμπι, Ασπρόπυργος-Καλαμάτα και ο Καραγιάννης στο Πελλάνα-Ερμιονίδα…

 

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot