FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Αγώνας ζωής ή θανάτου στο Τραγανό

Ημερομηνία: 07-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Είναι το ματς της αγωνιστικής για τον 6ο Όμιλο το παιχνίδι στο Τραγανό. Η κωμόπολη βρίσκεται στο πόδι για το παιχνίδι απέναντι στους Βραχναίους, οι οποίοι τσούκου-τσούκου μαζεύουν πόντους. Κλείνουν στο κλουβί με το ταρτάν τις αντίπαλες ομάδες και μαζεύουν πόντους. Έτσι έχουν φτάσει στους 13, νικώντας εκτός έδρας τον Αστέρα και παίρνοντας ισοπαλία στο Αίγιο! Θα σφυρίξει ο γνωστός «δήμιος» του Πανηλειακού, Χρήστος Βεργέτης, από τον πίνακα Β΄ Εθνικής από την Αρκαδία. Όμως στο Τραγανό δεν γλιτώνουν. Τους περιμένουν οι Κολοτουραίοι…

 

Στην Παλλήνη ο Αστέρας

Ο μοναχικός δρόμος του Αστέρα συνεχίζεται την Κυριακή. Αυτή τη φορά στην Παλλήνη. Δυσκολότατο ματς, προβληματική η ομάδα και με τον Αφράτη να έχει αποδεσμευτεί. Ο Γκάτζιος έχει προσθέσει κάποια πράγματα, αλλά ο δρόμος είναι δύσβατος και ανηφορικός… Σφυρίζει ο Ψυχούλας (Βοιωτίας).

 

Μάχη στη Ρόδο

Δυνατή μονομαχία Διαγόρα-Παμβουπρασιακού αύριο για την 11η αγωνιστική του 6ου Ομίλου. Αυτό είναι και το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής που θα κρίνει πολλά για την πορεία των δύο ομάδων. Η διαφορά της είναι στους τρεις βαθμούς, δείγμα μιας ισορροπίας στη δυναμικότητα. Τόσο ο Τσίρκοβιτς όσο και ο Ρουτζιέρης ακτινογράφησαν τις αντίπαλες ομάδες. Ο μεν Τσίρκοβιτς ήταν στον Πύργο στο ματς με τον Αστέρα, ο δε Ρόδιος τεχνικός είδε το 1-1 με το Φοίβο. Ξέρουν πού και πώς θα προφυλαχθούν, ξέρουν τι να προσέξουν. Σφυρίζει ο Αθηναίος Καλογερόπουλος.

 

Με απουσίες στο Αίγιο

Σκληρή δοκιμασία περιμένει τον Πανηλειακό την Κυριακή στο Αίγιο. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ανώτεροι και μπορούν να χτυπήσουν το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο. Έχουμε τρομερή εμπιστοσύνη στη μεθοδικότητα και διορατικότητα του Διγκόζη, ο οποίος μπορεί να εμφυσήσει στους παίκτες όλα όσα απαιτεί ένας αγώνας εκτός έδρας. Να δούμε τι θα γίνει με τους τραυματίες και πώς θα καλυφθεί το κενό του Μπουρνέλη. Εξάλλου, οι ερυθρόλευκοι θα συναντήσουν στο Αίγιο τον μέχρι πέρυσι συμπαίκτη τους, Σούλη. Θα σφυρίξει ο Ματσούκας (Αιτ/νίας) από τον πίνακα Β΄ Εθνικής.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Μακριά από την έδρα τους θα παίξουν για τη 12η αγωνιστική οι τρεις πρωτοπόροι της Α΄ τοπικής. Μάλιστα, θα αγωνιστούν στις έδρες μικρομεσαίων ομάδων, οπότε το διπλό θα παίξει μεγάλο ρόλο για τη συνέχεια. Θα καιροφυλαχτεί στο μεταξύ ο Ολυμπιακός Ζαχάρως που θα έχει ευκολότερο έργο απέναντι στην Πηνεία.

*Έχει κι άλλα παιχνίδια με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και πλούσιο παρασκήνιο με την καλή έννοια. Έτσι, περιμένουμε δύο-τρία διπλά κι όποιος αντέξει.

*Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε στο Σκουροχώρι προχτές ο Λ. Αστέρας (1-0) επί του Ηλειακού Λεχαινών και πήρε βαθιά ανάσα (βαθμολογική). Είχε ενδιαφέρον η συνάντηση, μέτρια διαιτησία και μανουριάσματα στο τέλος μπροστά στα αποδυτήρια…

 

Μαρκαντωνάτος-Σταυρόπουλος

Δέκατο ορισμό πήρε ο Γ. Μαρκαντωνάτος. Πηγαίνει πάλι στο νησί της Ζακύνθου. Τον περιμένει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σφυρίζει Καταστάρι-Παναργειακός με βοηθούς τον Καραλή και Οικονόμου (Αχαΐας). Αμφίρροπο είναι και το παιχνίδι στο Κιβέρι (Λέρνα-Δίστομο), όπου θα σφυρίξει ο Ν. Σταυρόπουλος, παρέα με τον Καραμέρο και το Λιάπη. Εξάλλου, ο Σάκης Γιαννόπουλος πάει Λακωνία (Βλαχιώτης-Πάμισος), όπου θα δει το ρέφερι Ρούτση (Κορινθίας). Αυτά για τους ορισμούς και καλό είναι η Επιτροπή να μην ορίζει στα τοπικά τους διαιτητές που την επόμενη παίζουν εθνική κατηγορία.

 

Τα εξοδολόγια διαιτησίας

Κι επειδή ξεκινήσαμε με διαιτητικά θέματα, να συνεχίσουμε από χθες. Μιλήσαμε και σχολιάσαμε τα παραφουσκωμένα εξοδολόγια. Από τα τρία σημεία του ορίζοντα μαζεύονται οι διαιτητές. Προχτές λόγου χάρη τι δουλειά είχε να έρθει ο ένας βοηθός από την περιοχή Ζαχάρως στον αγώνα του Σκουροχωρίου. Και στα 25 λεπτά που συνεχίστηκε ο αγώνας στη Μυρτιά, γιατί ο διαιτητής να είναι από Πύργο και οι βοηθοί από Αμαλιάδα; Απλά, πρόχειρα παραδείγματα, ώστε όλοι να αντιληφθούν τι γίνεται!

 

Πρωί-απόγευμα

Μιλάμε για προχειρότητα. Ο διαιτητής Γκατζόπουλος το πρωί σφύριξε σε αγώνα Β΄ Κατηγορίας και το απόγευμα της ίδιας μέρας σφύριζε σε αγώνα Α΄ Κατηγορίας. Βιονικός ο Θανάσης. Όμως οι Λεχαινίτες έκαναν τα παραπονάκια τους, όπως και προχθές στο Σκουροχώρι.

*Έχω κι άλλα τινά που αφορούν τους παρατηρητές διαιτησίας και τη λειτουργία του υπεύθυνου ορισμού. Αυτά όμως προσεχώς.

 

Ευχές

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ενιπέα, εύχεται στους εορτάσαντες Ν. Μπακοβασίλη, Νικολακόπουλο, Γκρίλλα, Αντωνόπουλο και Δούλο υγεία και επιτυχίες κατά το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

 

Η Αννούλα του χιονιά

Την Κυριακή είναι η γιορτή της Αγ. Άννας. Γιορτάζει η Άννα Χαρίτου, γραμματέας της ΕΠΣ για πολλά χρόνια και τώρα συνταξιούχος. Πρόσφερε πολλά στην Ένωση στις καλές εποχές. Συνεργαστήκαμε και περάσαμε καλά. Αχ Αννούλα του χιονιά, χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot