FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο – Α2 Κατηγορία: Ομάδα μοντέλο ο Ερμής

Ημερομηνία: 07-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έκτη αγωνιστική στην Α2 Κατηγορία και ο Ερμής Πλατάνου ξέφυγε στη βαθμολογία, κατά πέντε βαθμούς, επωφελούμενος την ήττα του Εθνικού Γερακίου στο Σκουροχώρι. Είναι μια μεγάλη διαφορά, αφού έχουμε διανύσει μόλις 6 αγωνιστικές κι έχουμε καιρό για το κλείσιμο του α΄ γύρου.

 

*Η ομάδα που έχει προπονητή τον έμπειρο Κώστα Σακέλλη και γυμναστή το γιο του, Τάσο, κάνει καταπληκτική πορεία, παρά το γεγονός ότι μπήκε από το «παράθυρο» στην κατηγορία. Ο Ερμής είναι μια ομάδα μοντέλο, με ενορχηστρωτή το γνωστό σε όλους Χρήστο Παπαγεωργίου και μια πλειάδα επίλεκτων παικτών, όπως οι αδελφοί Καραχάλιου, ο Καπετανάκης και άλλοι.

 

 

Πεντάρα στον Ηλειακό

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Ερμής στον Πλάτανο, όπου συνέτριψε 5-0 τον Ηλειακό, που είχε κάποιες ελλείψεις, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τη βαριά ήττα του. Ο Γ. Καραχάλιος πέτυχε χατ-τρικ, ενώ τα άλλα δύο γκολ σημείωσαν οι Τσιμάνης, Καπετανάκης.

 

 

Έβρεξε πάλι γκολ

Και στην τελευταία αγωνιστική είχαμε πολλά γκολ. Εικοσιπέντε σε επτά ματς! Πλουραλισμός σε γκολ παρότι το ματς της Βαρβάσαινας (Ατρόμητος-Θύελλα) έληξε χωρίς τέρματα!

*Εντυπωσιακή σε εύρος τερμάτων η νίκη του Αετού Κέντρου επί του Διγενή Χαριάς (4-0). Ήταν η πρώτη φετινή νίκη της ομάδας του Φανούρη.

 

 

Ανεβαίνει η Βρίνα

Άφησε πίσω τις μέτριες εμφανίσεις του ο Κεραυνός Βρίνας και πέτυχε νίκη επί της Προόδου, η οποία το μόνο που έκανε ήταν να προηγηθεί στο α΄ μέρος (2-1) και στη συνέχεια να γνωρίσει βαριά ήττα. Αυτή τη φορά ήταν σχετικά πλήρης αλλά σαφώς απροετοίμαστη ακόμη. Τα γκολ της πέτυχαν οι Τ. Μπιλάι και Π. Αλεξανδρόπουλος.

 

*Για την ομάδα του Ν. Μπριασούλη σκόραραν οι Τζίβας (2), Κηπουρός, Μαστορόπουλος και Μυλωνάς.

 

*Πρόεδρος στο φετινό Δ.Σ. της ομάδας του Κεραυνού είναι ο παλαιός παίκτης Στάθης Γιαννικόπουλος, ενώ ο Βασίλης Κοπανιτσάνος είναι ο Γραμματέας και ο Γιώργος Μπριασούλης ταμίας.

 

 

Ο Λευκός Αστέρας πήρε ρεβάνς

Την περασμένη Τετάρτη ο Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου έχασε στο Γεράκι από τον Εθνικό για το Κύπελλο με σκορ 2-1. Προχθές η ομάδα του Σκουροχωρίου πήρε ρεβάνς με το ίδιο σκορ! Πώς τα φέρνει καμιά φορά η τύχη  ή η σύμπτωση.

*Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος η ομάδα του Δ. Παναγιωτόπουλου νίκησε με το ίδιο σκορ (2-1) και γκολ από τους Βασιλακόπουλο, Οδ. Νικολόπουλο.

 

 

Νίκη χρυσάφι

Στο 94΄ οι Λέοντες πέτυχαν σπουδαία νίκη επί του Α.Ο. Μακρισίων με σκορ 3-2  και βελτίωσαν τη θέση τους στη βαθμολογία. Η ομάδα του Δημήτρη Μπατζάκα προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με τους Καρέτσο στο 11΄ και Κουτσογιαννόπουλο στο 59΄. Οι Σάκκος στο 56΄ και Μπάκος στο 77΄ ήταν οι σκόρερς των Λεόντων, ενώ το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Χρόνης στα χασομέρια!

*Για την άτυχη ομάδα του Α.Ο.Μ. τραυματίστηκαν και αποχώρησαν οι Διονυσόπουλος, Κουτσογιαννόπουλος στο 7΄ και στο 70΄. Μεγάλη ατυχία.

 

 

Άτυχοι ποδοσφαιριστές

Δίνουν και παίρνουν οι ρήξεις χιαστών. Προηγήθηκε το χειρουργείο του άτυχου Γιώργου Τσαντίλη και συνεχίστηκαν τα χειρουργεία για τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο του Πελοπίου και του Σάββα Αντωνόπουλου (Εθνικός Γερακίου). Θα επακολουθήσει η περίπτωση του Διονύση Μπιλάι, πρώτου σκόρερ της Προόδου Σαλμώνης, που στάθηκε άτυχος στο περσινό παιχνίδι με τον Άρη Λανθίου.

 

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε τη Δευτέρα, στη διάρκεια της επιμορφωτικής, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ και υπεύθυνος εκπαίδευσης, Πάνος Σταθόπουλος, συντάχτηκε πίνακας διαιτητών Α΄ Κατηγορίας!

 

*Ο πίνακας αναρτήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων, αλλά ακόμη δεν δόθηκε στη δημοσιότητα. Είναι άραγε εμπιστευτικός, διότι απόρρητος δεν είναι, αφού ανακοινώθηκε. Θα τον δώσουν άραγε στη δημοσιότητα, ώστε να λάβουν γνώση παράγοντες κλπ. ή θα τον κρατήσουν να τον… θαυμάζουν εκείνοι;

 

*Καθ’ α μαθαίνουμε οι εξετάσεις των διαιτητών συνεχίζονται παρότι κλείνουν δύο μήνες από τις πρώτες εξετάσεις στον «Οδυσσέα». Τι ακριβώς γίνεται δεν το ξέρουμε. Δίνουν εξετάσεις και κόβονται ή δεν δίνουν καθόλου. Προχθές Δευτέρα μ’ εκείνο το Θεοπόντι στο Ενωσιακό γήπεδο ο κ. Κυριακάκης δεχόταν υποψήφιους που έδωσαν εξετάσεις. Ήταν εκεί καμιά δεκαριά διαιτητές…

 

 

«Πανηγύρια» στη Β΄ Κατηγορία

Κλείνει ένας μήνας από την έναρξη της Β΄ Κατηγορίας. Χαμηλό το επίπεδο με πεντάρες και εξάρες. Άρης Λάνθι, Αγ. Δημήτριος Πουρναρίου, Πήγασος Πρασίνου παραμένουν άποντοι.

*Διαφαίνεται πως ο ΠΑΟ Κακοβάτου, ο Αχιλλέας Νεοχωρίου, η Αμαλιάδα 2008 και το Χειμαδιό, θα διεκδικήσουν την άνοδο, αν και είναι νωρίς ακόμα.

 

 

Ματαιοπονεί ο Λούσκος

Διαβάσαμε αλλού τις δηλώσεις του Κώστα Λούσκου, περί Πανηλειακού γενικώς και ειδικώς. Σωστά όλα. Ματαιοπονεί όμως ο προπονητής των ερυθρολεύκων, όταν προβάλλει το αίτημα προς τις ομάδες να μην παίζουν την ίδια ώρα με τον Πανηλειακό, ώστε να έρχονται στο Στάδιο. Το αίτημα αυτό πρέπει να το δει  μόνον η ΕΠΣΗ, η οποία δεν θέλει  να το ακουμπήσει εδώ και χρόνια. Είναι πάγιο αίτημα του Πανηλειακού, το οποίο δεν ικανοποιείται πεισματικά. Ποιος διοικεί το ηλειακό ποδόσφαιρο; Τα σωματεία ή η  ΕΠΣ;

 

*Το έχουμε  ξαναγράψει δεν μπορεί να γίνονται  αγώνες σε ακτίνα δέκα χιλιομέτρων, όταν παίζει ο Πανηλειακός, αλλά και η Βάρδα και η Ζαχάρω. Τέλος! Δεν θέλουν να το κάνουν!

 

 

Ο Πανωλενειακός

Εδώ και κάποια χρόνια έπαψε να λειτουργεί ο ποδοσφαιρικός Πανωλενειακός. Υπάρχει όμως ο Πανωλενειακός στο μπάσκετ. Υπάρχει το Κλειστό Καράτουλα και η ομάδα του χωριού παίζει μπάσκετ στην Α2 ΕΣΚΑΗ. Προχθές έκαναν και την πρώτη τους νίκη. Πρόεδρος ο Γιάννης Παναγόπουλος. Δεν λείπουν, βέβαια, τα προβλήματα καθώς ο κόουτς Λεβεντούρης υπέβαλε παραίτηση λόγω φόρτου εργασίας. Θα βρουν όμως κόουτς και η ομάδα θα συνεχίσει!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος