FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Α2 Κατηγορία: Μεγάλες νίκες και «φωνές»

Ημερομηνία: 08-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το 14ο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Είχαμε μεγάλες εκτός έδρας νίκες του Ηλειακού και του ΠΑΟΚ, αλλά και της Θύελλας Καρδαμά, ενώ ο Ατρόμητος Βαρβάσαινας ξεκίνησε νικηφόρα στην έδρα του επί του Διγενή. Τέλος, αγγλικό σκορ είχαμε στον αγώνα του Κένταυρου Σώστη με το Λευκό Αστέρα Σκουροχωρίου.

*Παράλληλα, ξεκίνησαν οι πρώτες φωνές για τη διαιτησία. Τώρα να φωνάζουν δύο σωματεία στους πέντε αγώνες είναι κάτι παράδοξο. Διαμαρτύρονται ο Διγενής για το πέναλτι με το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης και οι Λέοντες για λάθη των δύο βοηθών που ήταν γυναίκες! Τα δύο σωματεία έχασαν τους αγώνες!

 

Μεγάλη νίκη ο Ηλειακός

Στο γηπεδάκι του Καραλετσίου ο Ηλειακός Λεχαινών ντούμπλαρε τις νίκες του επί του φιλόδοξου Ηλειακού με 4-3, σε ένα συγκλονιστικό αγώνα. Η ομάδα του Νίκου Τσάμη προηγήθηκε 0-4 από τρία τέρματα του Μουσερή και ένα του Μάη. Όμως στο β΄ μέρος ο Πηνειακός αντεπιτέθηκε με σφοδρότητα και μείωσε με γκολ του Μπλούφα και του Νικολόπουλου στην καθυστέρηση, ενώ είχε και πέναλτι στο δοκάρι. Είχε καλή διαιτησία ο Ρηγόπουλος, αλλά κράτησε υπερβολική καθυστέρηση!

 

Διπλό ο ΠΑΟΚ

Ντούμπλαρε τις νίκες εκτός έδρας ο ΠΑΟ Κακοβάτου. Η ομάδα του Αλέκου Τομαρόπουλου πέρασε από τα Μακρίσια, τα οποία προηγήθηκαν  δύο φορές με 1-0 και 2-1 από γκολ των Μπακόπουλου, Στροφύλλα. Όμως έδρασαν οι δύο κορυφαίοι σκόρερς του Κακοβάτου με δύο γκολ έκαστος (Φάνης Δασκόπουλος και Γιάννης Καπετανάκης). Έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε δεύτερο διπλό σε δύο αγωνιστικές. Είχε προηγηθεί η νίκη στον Καρδαμά.

 

Φωνές στη Βαρβάσαινα

«Φωνάζει» ο Διγενής Χαριάς για το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Ατρόμητος στη Βαρβάσαινα και στη συνέχεια πήρε τη νίκη με 3-1. Η ομάδα του Θεοδωρακόπουλου είχε προηγηθεί στο σκορ, με τον Ασημακόπουλο, αλλά ο Νιώτης εκτέλεσε το πέναλτι και ισοφάρισε 1-1. Ακολούθησαν δύο γκολ από τους Αθανασόπουλο στο 70΄ και Καπουράνι στο 83΄ και η ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου πήρε την πρώτη της νίκη. Όμως πρέπει να προσθέσουμε ότι μετά το δοθέν πέναλτι έγινε νέο στον Μακρή, αλλά δεν δόθηκε!

 

Παράπονα οι Λέοντες

Πολλά παράπονα εξέφρασαν οι Λέοντες για την ήττα τους στην Αμαλιάδα από τη Θύελλα Καρδαμά με 3-1. Οι δύο βοηθοί του Παρασκευόπουλου (Δρουβιώτη, Καραγιάννη) τα έκαναν μούσκεμα, γιατί η πρώτη ακύρωσε γκολ των Λεόντων και η δεύτερη έδειξε γκολ σε καθαρό οφσάιντ της Θύελλας. Έτσι, οι Λέοντες έχασαν δεύτερο παιχνίδι από τη διαιτησία! Για την ιστορία προηγήθηκε η Θύελλα στο 32΄ με γκολ του Ντρέου. Ισοφάρισε ο Ζωγόπουλος στο 41΄ και στο β΄ μέρος οι Μίχα  στο 83΄ και Ψιούρης έκαναν την ανατροπή.

 

Σώστη-Σκουροχώρι 3-3

Ενισχυμένος ο Κένταυρος Σώστη έχασε μεγάλη ευκαιρία να νικήσει το Σκουροχώρι καίτοι προηγήθηκε 3-1 με δύο γκολ του Αλέξη Τσάκου και ένα του Κ. Νικολόπουλου. Όμως η έμπειρη ομάδα του Λ. Αστέρα που είχε προηγηθεί στο α΄ μέρος με το Λεβέντη, ισοφάρισε με φάουλ του Νικολόπουλου 3-2 και άλλο ένα του Λεβέντη. Έτσι γράφτηκε to 3-3 στο γήπεδο Καλυβίων.

 

Με πρόλαβε

Με πρόλαβε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Πέτρος Μπηλιώνης, κι έδωσε «πληρωμένη απάντηση» στον Άρη Κουλούρη. Αλλά εγώ δεν υποστέλλω τη σημαία και αύριο θα έχω τη δική μου απάντηση στο δημοσίευμά του.

 

Οι τέσσερις της Αχαΐας

Ο Παναιγιάλειος έπειτα από πολλά χρόνια υποβιβάστηκε από τη Β΄ και Γ΄ Εθνική στο τοπικό. Βγήκε πρωταθλητής στον Α΄ Όμιλο της ΕΠΣ Αχαΐας και ανέβηκε στη Γ΄ Εθνική, με στόχο την επάνοδο σε αυτήν. Είναι ενισχυμένος, αλλά κυριαρχεί το ντόπιο στοιχείο με τον επιθετικό Μπούνα επικεφαλής. Προπονητής είναι ο Α.  Σπυρόπουλος με βοηθό το Λέλουδα. Πήγε καλά στα φιλικά.

*Η Αχαϊκή επανήλθε στη Γ΄ Εθνική, έπειτα από απουσία ενός έτους στο τοπικό. Έπαιζε στο Β΄ όμιλο και βγήκε πρώτη. Λόγω της βίαιης διακοπής του πρωταθλήματος και πριν παίξουν στα μπαράζ οι ομάδες, δίκαια η ΕΠΟ την ανέβασε στη Γ΄ Εθνική. Έχει προπονητή τον πατριώτη μας, Αλέξη Γαβριλόπουλο. Στα φιλικά πήγε καλά πλην του τελευταίου, όταν έχασε 5-2 από το Μεσολόγγι.

*Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων είναι πολύ γνωστός και δυνατός, αφού πέρυσι στη διακοπή ήταν 8ος και θα παρέμενε στην κατηγορία. Προπονητής της ομάδας παραμένει ο Χρ. Τσίκας, ενώ άλλαξε κατά πολύ το δυναμικό της και πήγε πολύ καλά στα φιλικά.

*Η Θύελλα Πάτρας ήταν ένα κλικ πιο κάτω από τα Βραχνέικα και την πήρε το σχέδιο και έμεινε στην κατηγορία. Κράτησε το δυναμικό της και τον προπονητή της Σάκη Πεφάνη. Έδωσε στην Παναχαϊκή τον Σκεπετάρη, περσινό σκόρερ, κράτησε το έμψυχο υλικό κατά το πλείστον (Κόκος Κωνσταντινίδης, Ντίνος), ενώ πήρε τους Αγουρίδη, Τσίγκρηλα!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος