FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό για άθληση το Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης

Ημερομηνία: 08-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Τηρουμένων των μέτρων για τον κορονοϊό

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πηνειού Σπ. Βασιλείου ενημερώνει για το άνοιγμα των αθλητικών χώρων στο δήμο Πηνειού οπου σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 35169 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 2366/5-6-2021) για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19  στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 και ώρα 6:00 ισχύουν τα εξής :

A) Επιτρέπεται η λειτουργία ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων αποκλειστικά και μόνο από ομάδες έως έξι (6) ατόμων συμπεριλαμβανομένου του προπονητή ή οικογένειες (συζύγους/συμβιούντες και τέκνα) και χωρίς την παρουσία θεατών, προς το σκοπό άθλησης μέσω ατομικών αθλημάτων.

Επιτρέπεται η παραμονή σε χώρους εξωτερικής άθλησης, παιδικές χαρές, πάρκα και άλση σε περίπτωση επισκέψεων ομάδων έως έξι (6) ατόμων ή οικογενειών  (συζύγων/συμβιούντων και τέκνων) και με αναλογία ενός (1) ατόμου ανά 10 τ.μ.

Ώρες Λειτουργίας Δημοτικού Σταδίου Γαστούνης: 17:00 – 21:00

Για την ακριβή τήρηση των παραπάνω μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 παρακαλούμε για την επίδειξη της  ατομικής ευθύνης εκάστου αθλουμένου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος