FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτή επιστολή από το Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων Γυμνασίου Λυκείου Καράτουλα: Ζητούν την παρέμβαση του Πρωθυπουργού για την ολοκλήρωση του σχολείου

Ημερομηνία: 11-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”117667″ img_size=”full”][vc_column_text]Την πλήρη απόγνωση του, για την πολυετή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου κτιρίου που θα στεγάσει το Γυμνάσιο- λύκειο Καράτουλα, εκφράζει με ανοιχτή επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Καταγράφοντας ένα μικρο ιστορικό του έργου, 12 ολόκληρα χρόνια μετά το σεισμό του 2008 που ανάγκασε μαθητές και εκπαιδευτικούς να στεγαστούν σε λυόμενα, επισημαίνουν ότι σε ένα μήνα θα χτυπήσει και πάλι το κουδούνι στις ίδιες ακατάλληλες λυόμενες αίθουσες. “Άλλος ένας Σεπτέμβρης που  το νέο κτίριο,  για το οποίο οι  Κτιριακές Υποδομές (ΚΤ.ΥΠ) με προϋπολογισμό έργου  5.500.000 ευρώ άρχισαν τις  εργασίες ανέγερσής του  το Σεπτέμβριο του  2015, «δεν θα είναι έτοιμο.».

Μάλιστα τον Φεβρουάριο,  σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΤ.ΥΠ , του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Καράτουλα με τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο, εξασφαλίσαμε την υπόσχεση  ότι «το έργο θα είναι έτοιμο τον Μάιο»!. Αντίστοιχες υποσχέσεις έχουμε λάβει τα τρία τελευταία χρόνια  από πρώην υπουργούς,  βουλευτές και άλλους που έχουν εμπράκτως ενδιαφερθεί για την ολοκλήρωση του έργου. Οπωσδήποτε αυτή την ενημέρωση- υπόσχεση  θα είχαν εξασφαλίσει.

Και εδώ είναι κύριε Πρωθυπουργέ που ως γονείς  μαθητών της  ευρύτερης περιοχής του πρώην δήμου Ωλένης, που 2007 κατεστράφη ολοσχερώς από τις πυρκαγιές , ζητάμε την παρέμβασή σας. Ζητάμε το αυτονόητο! Ζητάμε την ολοκλήρωση του έργου για   να μπουν οι μαθητές στο νέο κτίριο. Να αποφύγουν την βασανιστική παραμονή τους στα λυόμενα. Δικαιούνται να απολαύσουν την σχολική ζωή σε ένα περιβάλλον κατάλληλο για μάθηση και ιδανικό για να καλύψει όλα τα νεανικά τους  ενδιαφέροντα…”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot