FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με Ν. Βούτση και Γ. Ραγκούση τη Δευτέρα 13/01 στο συνεδριακό κέντρο της ΠΕ Ηλείας στον Πύργο

Ημερομηνία: 10-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση διοργανώνει  η ΝΕ Ηλείας του  ΣΥΡΙΖΑ στον Πύργο με ομιλητές τους βουλευτές Νίκο Βούτση (πρώην Πρόεδρο της Βουλής) και Γιάννη Ραγκούση.  Χαιρετισμό θα απευθύνει ο βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, στις 6.30 μμ, στο Συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε.Ηλείας (Διοικητήριο) εντάσσεται στη μεγάλη προσπάθεια διεύρυνσης και ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στα πλαίσια της οποίας έχουν ήδη ενταχθεί στο κόμμα πολλές χιλιάδες νέα μέλη. Μια διαδικασία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει στόχο τη δημιουργία της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της σύγχρονης Αριστεράς και θα ολοκληρωθεί με το Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Αθήνα.

Τα στιγμιότυπα από την συνεδρίαση της Νομαρχιακή Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας στο Ε.Κ Αμαλιάδας

Στην Αμαλιάδα συνεδρίασε η ΝΕ Ανασυγκρότησης

Να σημειώσουμε ότι την Τετάρτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της  ΝΕ Ηλείας Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ  στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας παρουσία μελών και φίλων του κόμματος. Στην συνεδρίαση οριστικοποιήθηκε η σύνθεση του οργάνου, ορίστηκε η Συντονιστική του Επιτροπή και αποφασίστηκε το προαναφερόμενο πρόγραμμα της επίσκεψης των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση και Γιάννη Ραγκούση στον Πύργο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος