FOLLOW US: facebook twitter

Ανοίγει τις πύλες της η 34η Εμποροπανήγυρις Στρεφίου: Ατύπως από αύριο το βράδυ-Εγκαίνια το απόγευμα της Κυριακής

Ημερομηνία: 10-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Τις πύλες της ανοίγει και φέτος, επισήμως από την Κυριακή όπου θα γίνουν και τα εγκαίνια στις 7.30  το απόγευμα, η 34η εθιμική Εμποροπανήγυρις Στρεφίου, ο μεγαλύτερος εμπορικός θεσμός στο νομό και ίσως και της Νοτιοδυτικής Ελλάδας, που θα διαρκέσει για μια εβδομάδα. Οι προετοιμασίες είναι εντατικές και από τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας που αναλαμβάνει όπως κάθε χρόνο το στήσιμο των περιπτέρων, την μίσθωσή τους και τις υπόλοιπες υποδομές του πανηγυριού, μαζί με τους δεκάδες μικροπωλητές και εμπόρους από όλη την Ελλάδα που θα εκθέσουν τα προϊόντα τους.

Στην Εμποροπανήγυρη Στρεφίου όπου προσελκύει επισκέπτες όχι μόνο από όλη την Ηλεία αλλά και από γειτονικούς νομούς, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν πλήθος προϊόντων σε οικονομικές τιμές, ρούχα, είδη και εξοπλισμό σπιτιού, παραδοσιακά γλυκά και λουκουμάδες, παιχνίδια και ότι μπορείς να φανταστείς, ενώ στο χώρο τις βραδινές ώρες ο κόσμος μπορεί να διασκεδάσει με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα στα εστιατόρια που έχουν στηθεί για το σκοπό αυτό εντός των εγκαταστάσεων. Επίσης μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν ξένοιαστες ώρες και να διασκεδάσουν στο Λούνα παρκ που όπως κάθε χρόνο έχει ήδη εγκατασταθεί.

Όπως έχει καθιερωθεί, προσφέρονται ποιοτικά προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές, διάφορα είδη ένδυσης, υπόδησης, εξοπλισμού σπιτιού κ.α. Επίσης στο χώρο θα λειτουργούν, εστιατόριο, μπαρ, λούνα παρκ, πάγκοι με παραδοσιακά γλυκά, λουκουμάδες, χαλβά Φαρσάλων, λουκούμια, τουλούμπες, κ.α.

Όπως πάντα η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και άτυπα, το πανηγύρι του Στρεφίου θα είναι ανοιχτό από την Παρασκευή το βράδυ για τους πρώτους επισκέπτες που αναμένεται να πυκνώσουν το Σαββατοκύριακο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος