FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό κάλεσμα σε νέα μέλη από την Θεατρική Ομάδα Εθελοντών Κ.Κ.Π. Δήμου Ήλιδας” “Παρεμβάσεις»

Ημερομηνία: 13-09-2024 | Συντάκτης:

Βάζουν πλώρη για το νέο τους θεατρικό ταξίδι!

Για το καινούργιο της θεατρικό ταξίδι βάζει πλώρη για την νέα  σεζόν,  η “Θεατρική Ομάδα Εθελοντών Κ.Κ.Π. Δήμου Ήλιδας” “Παρεμβάσεις. Ο σκηνοθέτης της ομάδας Αλέξανδρος Μπουσδούκος απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για νέα μέλη,  προς όλους τους φίλους της ομάδας και όσους αγαπούν το θέατρο και ενδιαφέρονται να ασχοληθούν ερασιτεχνικά, να μοιραστούν αυτή τη χαρά της τέχνης και να παρευρεθούν στις καθιερωμένες συναντήσεις της θεατρικής ομάδας Αμαλιάδας που ξεκινούν με την επιλογή του έργου που θα ανεβάσουν φέτος.

Χαρακτηριστικά ο κ. Μπουσδούκος αναφέρει τα εξής:

“Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η θεατρική μας ομάδα “Θεατρική Ομάδα Εθελοντών Κ.Κ.Π. Δήμου Ήλιδας” “Παρεμβάσεις ” ξεκινάει το θεατρικό της ταξίδι για τη νέα σεζόν.

Κάθε Τετάρτη & Κυριακή στις 20.00, οι συναντήσεις μας πραγματοποιούνται στο καλλιτεχνικό μας στέκι, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Ροβιάτας.

Καλούμε παλιούς και νέους φίλους, που επιθυμούν να γίνουν μέλη της παρέας μας, να έρθουν να γνωριστούμε και να μοιραστούμε την τρέλα και τη δημιουργική μας διάθεση!!!

Πληροφορίες στο τηλ: 6946994234

insta: theatrikh_omada_amaliadas”


Θυμίζουμε ότι τον Μάρτιο του 2024, η Θεατρική Ομάδα Εθελοντών Κ.Κ.Π. Δήμου Ήλιδας” “Παρεμβάσεις, είχε κάνει μια πολύ μεγάλη επιτυχία κερδίζοντας τις εντυπώσεις, παρουσιάζοντας την κινηματογραφική κωμωδία του Φιλίπ Ντε Σοβερόν με τίτλο: «ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ???!!!» (“Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu”), σε θεατρική μεταφορά & διασκευή του Λάκη Λαζόπουλου σε σκηνοθεσία πάντα του Αλέξανδρου Μπουσδούκου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot