FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Πέταγε… φωτιές ο Παπαρέγκας!

Ημερομηνία: 26-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”147901″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Κόροιβος σε εκπληκτική μέρα το Σάββατο πέτυχε σημαντική νίκη-την πρώτη φετινή- επί του Παγκρατίου στην Ήλιδα (86-59). Ο Νίκος Παπαρέγκας, ο εξαιρετικός αυτός γκαρντ πέταγε φωτιές και παρέα με τον Σέρβο Μίτροβιτς (15π., 4 τριπ.) έκαναν σκόνη την αθηναϊκή ομάδα, που σημειωτέον δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος. Ένα δεκάλεπτο (το πρώτο) άντεξαν οι αντίπαλοι και στη συνέχεια, όταν οι «μπλε» πήραν διαφορά (37-24 ημίχρονο) παρέδωσαν το… πνεύμα. Έτσι γράφτηκε η πρώτη φετινή νίκη και η ευχή όλων είναι ο Δελέγκος να οδηγήσει την ομάδα στο στόχο της. Η διοίκηση είναι κοντά και φροντίζει για όλα.
*Να μην παραλείψουμε να γράψουμε ότι και ο κόσμος της ομάδας ακολουθεί από κοντά. Γιατί, αλήθεια, σήμερα και με τις υπάρχουσες συνθήκες ποιος αγώνας μπορεί να συγκεντρώσει 400 φιλάθλους και μάλιστα εμβολιασμένους;

Εκπλήξεις και η συνέχεια
*Στο μεταξύ και τη δεύτερη αγωνιστική οι εκπλήξεις πέσανε βροχή. Λόγου χάρη ο Φίλιππος Βέροιας νίκησε στην Αθήνα τον Αμύντα, η Ελευθερούπολη πήρε στον πόντο τον Τρίτωνα, ενώ διπλασίασαν το ροζ φύλλο αγώνα το Ψυχικό, η Καρδίτσα με Μπουρούση (23 π. και 10 ριμπάουντ) και ο Χ. Τρικούπης του Καλαμπάκου, που διέλυσαν Δαφνί, Πανερυθραϊκό και Οίακα!
*Την επόμενη αγωνιστική πάμε Βέροια και ίσως να μετάσχουν κάποιοι από τους Ναούμη, Μιχαλούτσο, Οικονομόπουλο.

Τρία «διπλά»
Είχαμε την περασμένη εβδομάδα επισημάνει τις δυνατότητες κάθε ομάδας του 4ου Ομίλου του νέου πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής. Οι ισχυροί «καθάρισαν». Ο Τηλυκράτης νίκησε στα Βραχνέικα, όπου ο Διαγόρας είχε μήνες να χάσει! Ο Αχέροντας έκανε τ’ αλατιού την Παναχαϊκή και ο Παναιγιάλειος, που στο ταξίδι έχασε το δρόμο, πήρε το διπλό στην Άρτα! Και οι τρεις μεγάλες νίκες, όπως και αυτή του Αίαντα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.
*Στο στείρο 0-0 κάθισε η Βάρδα απέναντι στον Αμβρακικό του Λουτρού, δίπλα στον Κραβασαρά (Αμφιλοχία).
*Περιμένατε να περάσει από την Ναύπακτο το Διαβολίτσι; Μην πει κανένας ναι!
*Τον Παναγρινιακό θα τον δούμε προσεχώς στο Αγρίνιο με το Σκουλικάδο.

Αδικείται από το σκορ
Ο Παμβουπρασιακός πήγε στο «χωριό» της Αμφιλοχίας, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο. Η ομάδα αφενός δεν είναι απόλυτα έτοιμη, ενώ από το 55΄ έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Καφεντζής είδε κόκκινη κάρτα, γιατί έβρισε αντίπαλο, που κόντεψε να τον κόψει στα δύο!
*Η «Μπάρτσα» είχε ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά έμεινε με δέκα παίκτες από το 55΄ κι όλα έγιναν δύσκολα!

Το διπλό του Αίαντα
Μεγάλη επιτυχία του Αίαντα στο Μαχαιράδο της Ζακύνθου. Νίκησε τον κακό δαίμονα που πέρυσι είχε πάρει διπλό στη Γαστούνη, τον Εθνικό Σκουλικάδου. Μάλιστα η νίκη παίρνει διαστάσεις θριάμβου λόγω της έκτασης του σκορ (1-3). Ο κ. Γαβριλόπουλος την προετοίμασε άριστα την ομάδα, ώστε να πάρει το καλύτερο δυνατό και οι παίκτες τον δικαίωσαν.
*Τον ήξεραν καλά τον Εθνικό οι Αιαντίτες, γιατί τον περασμένο Σεπτέμβρη τον είχαν νικήσει σε φιλικό με 1-0. Έτσι, προχθές ήξεραν πού πατούσαν. Ο Βράπι άνοιξε το σκορ και αφού οι Ζακυνθινοί στάθηκαν τυχεροί σε δύο περιπτώσεις, ώστε το σκορ να πάρει διαστάσεις. Ο Βατσής με πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος, έκανε το 0-2. Στις καθυστερήσεις κι ενώ ο Αίας είχε δει «το χάρο» με τα μάτια του και κινδύνευε με ισοφάριση, ο Καράμπελας διαμόρφωσε το 3-1 κι έτσι η γιορτή πήρε τέλος! Μεγάλη νίκη και μπράβο στα παιδιά του Αίαντα. Εκμεταλλεύτηκαν τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων και τους νίκησαν υπό βροχή.
*Ο τεχνικός Γαβριλόπουλος ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου, γιατί αργεί-φαίνεται- να έρθει η κάρτα του από την Ε.Π.Ο..
*Λίγοι φίλαθλοι στο Μαχαιράδο. Μόνο καμία πενηνταριά!

Τέλος τα φιλικά
Τέλος στα φιλικά, το Σαββατοκύριακο αρχίζει το ματς στην Α1. Το διήμερο είχαμε αρκετά φιλικά, όπου ξεχώρισαν τα φαβορί στη μεγάλη κατηγορία των δύο ομίλων. Ο Πανηλειακός ήδη έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του.
*Και η Νίκη και ο Ξενοφών, αλλά και η Δόξα Ν.Μανωλάδας. Φυσικά και ο Αλφειός, ενώ η Βρίνα κάνει ακόμα μεταγραφές. Παίρνει ακόμη και έγχρωμους παίκτες! Έτοιμο από καιρό είναι και το Βαρθολομιό, όπως και ο Πέλοπας Πύργου. Θα συνεχίσουμε όμως την παρουσίαση και των υπολοίπων ομάδων.
*Η Προοδευτική πάει στο πρωτάθλημα ανέτοιμη. Θα είναι φέτος το μεγάλο ερωτηματικό!

Ο Δημήτρης
Ένας από τους καλύτερους παίκτες ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος που ξεκίνησε από τον Αστέρα και έπαιξε και στις Μικτές Ηλείας, βρίσκεται τώρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας. Προχθές σκόραρε κιόλας στα Βραχνέικα στο 0-1. Μπράβο Δημήτρη! Χρόνια σου πολλά για σήμερα!

Π.Κ.Τ.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot