FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: O Κόροιβος θα νικήσει πάλι

Ημερομηνία: 17-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά την ήττα στην Ελευθερούπολη ακολουθεί για τους «Μπλε» ο αυριανός αγώνας με την όχι ευκαταφρόνητη ομάδα της Καβάλας. Στην Ήλιδα θα γίνει ο αγώνας που προβλέπεται δυνατός, καθώς είναι δεδομένη η «αξία» της ομάδας από την Μακεδονία. Ως τώρα η ομάδα του κόουτς Πενταζίδη έχει 6 νίκες-3 ήττες και βρίσκεται ένα βαθμό πιο κάτω από τον Κόροιβο. Γι’ αυτό και η αισιοδοξία μας πώς θα νικήσει η ομάδα του Κ. Δελέγκου.

*Ο Κόροιβος είναι πλήρης. Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα και ο Παπαρέγκας, που είναι στους σκόρερς τρίτος με 171 πόντους, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επιτυχία της ομάδας του. Εξάλλου, και οι άλλοι επίλεκτοι παίκτες της ομάδας, όπως ο Μαστρογιαννόπουλος (18 κλεψίματα) και ο φορμαρισμένος Κάππος, που έκτος των άλλων είναι «μανούλα»  στα κοψίματα, ο Τάταρης (που έχει μπει δυνατά φέτος) και τα άλλα παιδιά φυσικά θα δώσουν το παν, ώστε η ομάδα να εξασφαλίσει  το ροζ φύλλο αγώνα!

*Στα στατιστικά τώρα η Καβάλα εκτός έδρας έχει νικήσει το Δαφνί και τον Τρικούπη. Όλες τις υπόλοιπες νίκες τις έχει στην έδρα της. Ρέφερι ορίστηκαν οι Τσιμπούρης, Νάστος, Ρίζος (άπαντες Κεντρικής-Νότιας Πελοποννήσου).

 

Συγκλονίζει Αίας-Παμβουπρασιακός

Το ηλειακό ντέρμπι της Γαστούνης συγκλονίζει. Δεν είναι απλώς ένα ντέρμπι γοήτρου. Είναι ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια, αφού οι ομάδες αυτές έχουν στόχο την παραμονή στην κατηγορία σε έναν αμφίρροπο και δύσκολο όμιλο. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι του κ. Γαβριλόπουλου, με επιθετικά προβλήματα οι φιλοξενούμενοι του κ. Παρασκευόπουλου, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, σε ένα παιχνίδι που η πιθανότερη έκβαση είναι η ισοπαλία!

*Οι ομάδες έχουν κάποια αγωνιστικά προβλήματα. Κυριότερο η απουσία του Παπαχριστόπουλου που θα τιμωρηθεί με 1 αγωνιστική, αφού είδε δεύτερη κίτρινη στο Καναλάκι.

*Θα σφυρίξει ο Ευάγγελος Σαφαρίκας (Αχαΐας) με βοηθούς τους Παπαδιονυσίου, Ανδριανό. Ο Σαφαρίκας θα σφυρίξει φέτος για τέταρτη φορά. Έχουν προηγηθεί οι αγώνες: Ναυπακτιακός-Αίας, Παναγρινιακός-Διαβολίτσι και πρόσφατα ΠΑΟΒ-Εθνικός Σκουλικάδου. Είναι διαιτητής από το 2018.

 

Τα κορίτσια στην Καλαμάτα

Τα κορίτσια και η Α. Θεοδωροπούλου με την ομάδα τους, τη Νίκη Τραγανού την Κυριακή, πάνε στην Καλαμάτα, όπου θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Εθνικό, για το πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας. Οι Καλαματιανές είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας με 2 νίκες-5 ήττες, ενώ στον πρώτο γύρο εδώ η Νίκη είχε νικήσει με 4-2.

*Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο Ασπροχώματος και θα το σφυρίξει ο Παν. Μάρκος (Λακωνίας) με βοηθούς την Βασιλική Αναστασίου και την Αγγελική Μάρκου. Ο Μάρκος είναι διαιτητής τοπικού Λακωνίας.

 

Ο Πανηλειακός με Πέλοπα

Ο φορμαρισμένος Πανηλειακός θα παίξει στο Στάδιο Πύργου με τον συντοπίτη του Πέλοπα. Σπάνια την τελευταία 20ετία έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες και από αυτή την πλευρά το παιχνίδι παρουσιάζει έκδηλο ενδιαφέρον. Ο Πανηλειακός πάει για τη νίκη, ώστε να πετύχει τον φετινό στόχο του, ενώ το «κλαμπ» που δεν έκανε καλό ξεκίνημα (τρεις ισοπαλίες) θα παλέψει κι ό,τι βγει.

 

Η νίκη της Δόξας

Η Δόξα με τον Διαμαντή Παναγόπουλο, που πέτυχε δύο γκολ, έκανε τη νίκη της αγωνιστικής στο Βόρειο Όμιλο της Α΄ τοπικής, αφού συνέτριψε την πάλαι ποτέ πανίσχυρη Προοδευτική με 5-0. Η ομάδα της Παλιάς έχει τεράστια αγωνιστικά προβλήματα και δεν μπορεί με την ομάδα που κατεβάζει να είναι ανταγωνιστική. Έμαθα μάλιστα πως κάποιες φορές παίζουν ο Κατσιμπερνάκης και ο Φλώρος!

 

Ο Αστέρας στα Καλύβια!

Είδαμε τι τραβάει ο Αστέρας. Θα πάει να παίξει με την Προοδευτική στα Καλύβια δηλαδή στο «Φράγμα». Ολόκληρη Αμαλιάδα κι έχει μόνον έναν γήπεδο και υποφέρουν οι ομάδες της. Εύγε στους άρχοντες της πόλης.

 

Διαιτητικά

Το παιχνιδάκι γυναικείου πρωταθλήματος Ίκαρος Πετρωτού-Αμαζόνες Κορινθίας, που γίνεται στην Πάτρα θα διαιτητεύσουν οι Ηλείοι: Κοιλιομενιάτης, Λιάπης, Γαβρηλιάδης. To ματς Επισκοπή-Αιγάλεω θα διευθύνει ο Βασίλης Στάμος με βοηθούς από άλλη  Ένωση.

 

Τον Ασημακόπουλο, τέλος, δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν οι υπεύθυνοι της διαιτησίας. Παράλληλα, ο Κυριακάκης θα πεταχτεί στο νησί, Σκουλικάδο-Παναιγιάλειος.

 

Για την μικρή Διονυσία

Σ’ όλους εκείνους τους υπεύθυνους που έφεραν τους Επιλέκτους της Εθνικής, για να παίξουν για το αγαθοεργό σκοπό η στήλη απευθύνει ευχές για Καλά Χριστούγεννα και υγεία. Η μικρή Διονυσία τους ευγνωμονεί. Πεντακόσιοι άνθρωποι ήρθαν στο γήπεδο για το παιχνίδι και σφύριξαν αφιλοκερδώς οι Ρηγόπουλος, Κοιλιομενιάτης, Μαυραειδοπούλου. Μπράβο τους.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος