FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μεγάλο παιχνίδι στην Ήλιδα

Ημερομηνία: 19-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος, μετά τον θρίαμβο εκτός έδρας με το Μαρούσι, επανέρχεται με αντίπαλο τον Τρίτωνα Σεπολίων, που είναι μια από τις δυνατές και ενισχυμένες ομάδες της Α2. Ήδη η αθηναϊκή ομάδα του Μαυροκεφαλίδη με 3-2 νίκες και έναν αγώνα λιγότερο βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και είναι ένας μεγάλος αντίπαλος.

*Το παιχνίδι έχει την μεγαλύτερη αίγλη, καθώς μετατέθηκε για την Κυριακή και με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ. Το ματς είναι πρόκληση. Ο Παπαρέγκας και τα άλλα παιδιά υπό την καθοδήγηση του κόουτς Δελέγκου έχουν τον λόγο στις 3μ.μ..
*Σφυρίζουν οι Θεωνάς (Αττικής), Αναστόπουλος (Κεντρικής-Νότιας Πελοποννήσου), Τηγάνης (Αττικής).

 

Ο Αίας μπορεί τη νίκη

Η καλή πορεία του Αίαντα στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής μπορεί άνετα να συνεχιστεί με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο. Οι «πασάδες» που δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο (πλην του ονόματος) ήταν σε καραντίνα για 2 εβδομάδες λόγω κρουσμάτων και είναι άγνωστο πώς θα παρουσιαστούν στο γήπεδο. Έχουν μία νίκη στην Άρτα και μια ισοπαλία με τον Αχέροντα, ενώ έχασαν στη Βάρδα.

*Ντεζαβαντάζ για τον Αίαντα η κατάσταση των τραυματιών Καράμπελα και Βατσή. Θα σφυρίξει ο Μεσσήνιος Ρέκκας, ο οποίος είχε διαιτητεύσει και στον αγώνα εντός με τα Βραχνέικα.

 

Στα μέτρα του ΠΑΟΒ

Επικίνδυνη έξοδος για τον ΠΑΟ Βάρδας, που καλείται στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής να πάει στην Άρτα, όπου περιμένει η ιστορική Αναγέννηση, πλην όμως σε πτωτική πορεία. Η ομάδα της Ηπείρου έχει μόνο μία νίκη επί του Παναγρινιακού (1-0). Αντιλαμβάνεται ο καθείς ότι πρόκειται για αντίπαλο μέτριας δυναμικότητας, στα μέτρα μιας καλής Βάρδας.

*Θα σφυρίξει ο Φίτσας (Κέρκυρας).

 

Τριήμερο Κυπέλλου

Την παίρνει την Διοργανώτρια να κάνει και μια καινοτομία στο τοπικό ποδόσφαιρο, έτσι για να αλλάξει το σκηνικό. Άλλωστε το πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής δεν έχει παρά 14 αγωνιστικές και τα διαθέσιμα Σαββατοκύριακα είναι μέχρι τέλη Μαρτίου δεκαπέντε!
*Πολύ σωστή απόφαση αλλά τίνος ιδέα να ήταν του Κυριάκου, του Προέδρου ή του Δημήτρη; Μπορεί, λέτε, και κάποιου άλλου από το συμβούλιο;

*Πάντως είναι προγραμματισμένα να γίνουν έντεκα ματσάκια, όπου οι ομάδες της Α΄ τοπικής έχουν τον πρώτο λόγο. Υπάρχει φυσικά και το ντέρμπι Πανηλειακός-Ξενοφών, το οποίο μετετέθη για την Δευτέρα το βραδάκι, πιστεύουμε για εισπρακτικούς λόγους, αλλά μην φανταστεί κανείς ότι θα μπουκάρει μέσα πολύς κόσμος. Πάνε εκείνες οι εποχές! Όσοι πάνε μέσα θα το κάνουν από περιέργεια και μόνον!

 

Ξεκινάει και η Β΄-Γ΄ τοπική

Γράψαμε χθες αρκετά για την τρίτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος που κάνει πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο. Αναλύσαμε τη δυναμική των ομάδων και η πορεία τους θα κρίνει τις αναφορές μας.
*Θέλει στήριξη αυτή η κατηγορία κι επειδή και οι διαιτητές είναι άπειροι και νεότεροι και δοκιμάζονται, η Επιτροπή του Στέλιου Κυριακάκη ας κάνει σωστές επιλογές και ας παρακολουθεί τις προσπάθειες των διαιτητών, ώστε κάτι να γίνει και σε αυτόν τον τομέα.

 

Διαιτητικά θέματα

Όπως τα έγραψε ο υπεύθυνος αθλητικών της Πρωινής, Κώστας Πλιάγκος, είναι τα πράγματα με τον διαιτητή, Βασίλη Στάμο. Είναι δεύτερη χρονιά στους πίνακες της 2ης Κατηγορίας της Ε.Π.Ο. και πέρυσι σφύριξε 4 παιχνίδια στην Super League 2 και καμιά δεκαριά στη Γ΄ Εθνική, ανάμεσα στα οποία και το Παναιγιάλειος-ΠΑΟ Βάρδας. Μάλιστα, για την διαιτησία του είχε εκφράσει παράπονα ο Παμβουπρασιακός. Είναι πολύ καλός και οι νεότεροι ας παίρνουν μαθήματα.

 

Μόνον τέσσερις

Τρεις παλαιοί και έμπειροι (Λιάπης, Κόρδας, Καραμέρος) και ένας νεότερος Αντ. Καλαμαράς είναι οι βοηθοί του πίνακα Γ΄ Εθνικής. Οι υπόλοιποι γιατί; Δεν τους αρέσει η κατηγορία, δεν τους αρέσουν τα ταξιδάκια και θέλουν να βολοδέρνουν στη Ηλεία και να τα ακούνε κανονικά;

*Δυστυχώς γι’ αυτούς, γιατί βλέπουμε πως στην κορυφαία τοπική κατηγορία παίζουν ανελλιπώς ορισμένοι που δεν θέλουν να ανεβούν πιο ψηλά! Για παράδειγμα οι Τσερφόλιας, Βλάχος, Αναστασόπουλος, Μουστάκης, Λαζαρής, Ηλιόπουλος, Ξυδούς, Πατρίκιος, Πανδής, Ντάβαρης, Μουγκός, Μπάρκουλας.

*Αφήστε το χάος, στη λεγόμενη κατηγορία προχωρημένων δεν υπάρχει ουδείς. Δηλαδή υποδομή δεν υπάρχει στην ηλειακή διαιτησία; Και σεις τι ακριβώς κάνετε επί τόσα χρόνια;

*Ο Τσάκαλης την Κυριακή με βοηθούς τους Λιάπη, Καραμέρο θα διευθύνουν στη Σκάλα Λακωνίας τον αγώνα του τοπικού Άρη με την Μύκονο. Είναι το δεύτερο φετινό του Βασίλη.

 

Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Ένας δικός μας άνθρωπος, ο Ζώης Υφαντής, πλοίαρχος ε.α. θα εκφωνήσει την Κυριακή στον Αγ. Νικόλαο τον πανηγυρικό για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Καλή επιτυχία και συγχαρητήρια.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος