FOLLOW US: facebook twitter

Ανέλαβε και επίσημα αντιπεριφερειάρχης ο Βασίλης Γιαννόπουλος

Ημερομηνία: 04-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”95980″ img_size=”full”][vc_column_text]Σε άριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή παράδοσης- παραλαβής στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας με τον απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη και νυν δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργο Γεωργιόπουλο, να παραδίδει τη σκυτάλη στον νέο αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γιαννόπουλο.

Ο κ. Γιαννόπουλος συνοδευόμενος από τον κ. Γεωργιόπουλο και από τους δυο νέους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες Θοδωρή Βασιλόπουλο και Νίκο Κοροβέση, είχε ένα σύντομο πέρασμα από όλες τις υπηρεσίες και τα τμήματα που στεγάζονται στο κτίριο του Διοικητηρίου για μια πρώτη γνωριμία με τους διευθυντές, τους προϊσταμένους και τους υπαλλήλους  ενώ αντίστοιχη επίσκεψη πραγματοποίησε και μετά την τελετή παράδοσης, μόνος του αυτή τη φορά, στη Διεύθυνση Μεταφορών.

Οι κ.κ. Γιαννόπουλος και Γεωργιόπουλος, είχαν μια μακρά συνεργασία όπου και έγινε πλήρης ενημέρωση για όλα τα ζητήματα που αφορούν την Π.Ε. αλλά και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, με τον απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη να δηλώνει πως θα είναι στη διάθεση του σε ότι χρειαστεί.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος δήλωσε ότι θα ασκήσει τα καθήκοντά του με σύνεση και ταπεινότητα:

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Δ.Ε. Νεκτάριο Φαρμάκη, για την απόφασή του να με ορίσει Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης, που συνεπάγεται η ανάληψη της θέσης αυτής, θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους τους Ηλείους πολίτες ότι προτίθεμαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό του τόπου μας, αλλά και της Περιφέρειας γενικότερα, ασκώντας τα καθήκοντά μου με σύνεση και ταπεινότητα.»

Συνάντηση με τον Δικηγορικό Σύλλογο

Εξάλλου ο νέος αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, βρέθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου όπου στη διάρκεια συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου έγινε αποδεκτή η παραίτηση του από τη θέση του ταμία και η αντικατάσταση της θέσης από την δικηγόρο Ακριβή Κατσιαδράμη.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, συναισθηματικά φορτισμένο για τον νέο αντιπεριφερειάρχη Ηλείας καθώς ήταν ταμίας του Συλλόγου από το 2014 και οι σχέσεις του τόσο με τον πρόεδρο Δημήτρη Δημητρουλόπουλο όσο και με τα υπόλοιπα μέλη, είναι άριστες.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot