FOLLOW US: facebook twitter

Ανείπωτη θλίψη για τον 22χρονο Στάθη Γαβριλιάδη

Ημερομηνία: 26-08-2024 | Συντάκτης:

Έχασε τη ζωή του σε τραγικό δυστύχημα λίγη ώρα μετά την άφιξη του στην Άνδρο που είχε πάει μαζί με την οικογένεια του

  • Άγνωστο παραμένει πότε θα τελεστεί η τελευταία πράξη της τραγωδίας

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την τραγωδία που ζει η οικογένεια του Τάκη Γαβριλιάδη από το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όταν το ταξίδι διακοπών στην Άνδρο, μετατράπηκε σε ασύλληπτο θρήνο καθώς έχασε τη ζωή του, σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα ο 22χρονος γιός του Στάθης.

Όλα συνέβησαν, λίγες μόλις ώρες μετά την άφιξη τους στο νησί των Κυκλάδων, όταν πατέρας και γιός αποφάσισαν και νοίκιασαν μια “γουρούνα” για να κάνουν βόλτα στο νησί.

Ο Τάκης Γαβριλιάδης, γνωστός επιχειρηματίας της πόλης του Πύργου, οδηγούσε με χαμηλή ταχύτητα το τρίτροχο μηχανάκι με συνεπιβάτη τον γιό του, όταν ξαφνικά σε μια ανηφόρα, στην περιοχή Στιβάρι, κοντά στο Μπατσί, η “γουρούνα”, έστριψε και τους έριξε σε γκρεμό πέντε μέτρων…

Ο 22χρονος Στάθης, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι ενώ ο πατέρας του στα άκρα και κυρίως στο χέρι. Αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής του νησιού και διασώστες του ΕΚΑΒ ανέσυραν πατέρα και γιό βαριά τραυματισμένους και τους μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Άνδρου.

Εκεί στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση ώστε να μεταφερθεί με ελικόπτερο ο βαριά τραυματισμένος 22χρονος, δυστυχώς όμως ήταν αργά και ο νεαρός υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα του… Ο πατέρας, διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στα άκρα αλλά εκτός κινδύνου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Λέξεις για να περιγράψουν όλα όσα εκτυλίχθηκαν στο Κέντρο Υγείας δεν υπάρχουν και δεν υπάρχει και λόγος να γραφούν…

Το protothema.gr φιλοξένησε δηλώσεις του πατέρα, στις οποίες μεταξύ άλλων ανέφερε: «Οδηγός ήμουν εγώ. Ανεβαίναμε μία ανηφόρα, έκανα λίγο δεξιά για να περάσει κάποιος, γιατί δεν ήθελα να τους καθυστερώ τους πίσω μου. Πήγαινα με 20χλμ. Κάνει μια έτσι η γουρούνα και μας ρίχνει στα δύο μέτρα που ήταν ένας γκρεμός, 5 μέτρα βάθος κάτω σε έναν τσιμεντένιο δρόμο. Πιθανώς να είχε κάποιο πρόβλημα η γουρούνα γιατί έφυγε ξαφνικά από το δρόμο. Πέσαμε στον γκρεμό κατευθείαν. Εγώ έσπασα το χέρι μου και το παιδί έπεσε κάτω και έβγαζε αίμα από το κεφάλι. Ο γιος μου, δυστυχώς, δεν φορούσε κράνος. Αν φορούσε κράνος τώρα θα ζούσε».

Η είδηση του τραγικού δυστυχήματος, διαδόθηκε αστραπιαία στον Πύργο με την τοπική κοινωνία να παραμένει σε σοκ. Ο 22χρονος Στάθης, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, ένα παιδί γεμάτο όνειρα έφυγε ξαφνικά και άδικα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους οικείους τους, τους δεκάδες φίλους του και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχε γίνει γνωστή η ημερομηνία τέλεσης της κηδείας.

Η συντακτική ομάδα της εφημερίδας “Πρωινή” εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Τάκη Γαβριλιάδη και όλα τα μέλη της οικογένειας τους, για την απώλεια του παιδιού τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot