FOLLOW US: facebook twitter

Ανδρέας Βγενόπουλος και Χρύσα Ζούπη με τον Τάκη Αντωνακόπουλο στην δημοτική παράταξη Πύργου “Ανάσα”

Ημερομηνία: 18-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”84598″ img_size=”full”][vc_column_text]Με τον υποψήφιο δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο θα είναι υποψήφιοι οι Αντρέας Π. Βγενόπουλος- φυσιοθεραπευτής – πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου και η Χρύσα Ζούπη, Πτυχιούχος Νοσηλευτικής Τ.Ε και Αν.Γενική Γραμματέας Ε.Κ Πύργου

Βγενόπουλος Αντρέας

Στις ερχόμενες εκλογές, στηρίζω και είμαι μαζί με τον Ανεξάρτητο Υποψήφιο Δήμαρχο Πύργου τον Καρδιολόγο Αντωανακόπουλο Παναγιώτη, για τον Δήμο του Πύργου. Υπήρξαμε συμμαθητές στο Γυμνάσιο – Λύκειο Αρρένων Πύργου (σημερινό 1ο Γυμνασιο).

Η αντίληψη για μια Δημοτική Αρχή με συνέπεια απέναντι στον πολίτη, με δυνατότητα παραγωγής έργου, με καθαρά χέρια και ώριμες, λογικες-σύγχρονες προτάσεις, μας έφερε κοντά στον Τάκη Αντωνακόπουλο.

Ζούπη Χρυσή

Με επικεφαλής τον Καρδιολόγο Αντωνακόπουλο Παναγιώτη μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πόλη καθαρή, φιλική στους πολίτες, μια πόλη προσβάσιμη σε ΑΜΕΑ, μια πόλη φωτεινή που θα αποπνέει πολιτισμό και ευγένεια.

Αναβάθμιση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στο Κατάκολο, ένταξη του Μουσείου Πύργου στην λίστα μνημείων της UNESCO,επαναπλημμυρισμός της πρώην Λίμνης Μουριάς, αυτοκινητοδρόμιο, Μουσείο Μαύρης Σταφίδας, είναι ώριμα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας.

Υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων, συντήρηση Αγροτικής οδοποιίας, Δημοτικό ασθενοφόρο,στήριξη αθλητικών- πολιτιστικών δραστηριοτήτων είναι ανάγκες της καθημερινότητας.

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ .

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot