FOLLOW US: facebook twitter

Ανδρέας Τρυφωνόπουλος: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Ημερομηνία: 22-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”149753″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ματαιώθηκε το φιλικό της Κυριακής με Αστέρα-Τελευταίο τεστ με Θύελλα στο Ενωσιακό


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Πανηλειακός μπορεί να νίκησε σχετικά εύκολα τον Αστέρα στο φιλικό ματς της Τετάρτης στην Αμαλιάδα, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, αλλά ο τεχνικός Ανδρέας Τρυφωνόπουλος κρατά χαμηλούς τόνους, γνωρίζοντας καλά τη φύση των φιλικών αγώνων αλλά και τις ακόμα περισσότερες δυνατότητες που έχει η ομάδα του. Ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά χθες στην «Πρωινή»: «Δείξαμε καλή εικόνα και πήραμε θετικά μηνύματα, αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα. Θέλουμε δουλειά ακόμα, έχουμε περισσότερες δυνατότητες ως ομάδα. Διαθέτουμε καλό ρόστερ και μπορεί να θεωρούμαστε το πρώτο φαβορί, αλλά πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, ώστε να φτάσουμε μέχρι τέλους, εκεί όπου θα κριθούν όλα. Έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης…».

Ματαιώθηκε το φιλικό με Αστέρα

Το δεύτερο φιλικό ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον Αστέρα Αμαλιάδας, που είχε προγραμματιστεί για μεθαύριο Κυριακή στο Στάδιο Πύργου, ματαιώθηκε, λόγω των πολλών τραυματιών που έχει η ομάδα της Αμαλιάδας. Ο Πανηλειακός έκλεισε φιλικό με τη Θύελλα στο Ενωσιακό την Κυριακή, το οποίο θα είναι και το τελευταίο πριν την πρεμιέρα της Α1 DUOMO-MONK.

Ευχαριστεί τον Μπαχούρο

Ο Πανηλειακός εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Γιώργο Μπαχούρο, ο οποίος για άλλη μια χρονιά προσφέρει πλήρη φαρμακευτική κάλυψη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η ερυθρόλευκη ανακοίνωση: «Η Διοίκηση και ο Πρόεδρος του Α.Ο. Πανηλειακός αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τον φίλο της ομάδας, φαρμακοποιό και νυν αθλητή της Θύελλας Πύργου, Γιώργο Μπαχούρο, ο οποίος βρίσκεται επί σειρά ετών σταθερά στο πλευρό της ομάδας της πόλης μας προσφέροντας σε κάθε αγωνιστική περίοδο την πλήρη φαρμακευτική κάλυψη των ποδοσφαιριστών».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot