FOLLOW US: facebook twitter

Ανδρέας Παπαδάκος: «Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός»

Ημερομηνία: 25-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

H ακαδημία του Αστέρα Αμαλιάδας ταξίδεψε την περασμένη Κυριακή στον Πειραιά και παρακολούθησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» το ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό και ο διοικητικός επικεφαλής του Αστέρα, Ανδρέας Παπαδάκος, μέσω δήλωσής του ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, την Δήμητρα Ορφανού και τον Παναγιώτη Μπαντούνα, για την προσφορά των προσκλήσεων στην ακαδημία του Αστέρα.

Η δήλωση του Ανδρέα Παπαδάκου αναφέρει: «Ως επικεφαλής του Α.Ο. Αστέρα Αμαλιάδας, ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, την κ. Δήμητρα Ορφανού  και τον κ. Παναγιώτη Μπαντούνα, για την προσφορά και διευθέτηση των προσκλήσεων στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου μας, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, όπου τα παιδιά και οι κηδεμόνες τους ταξίδεψαν στον Πειραιά και παρακολούθησαν στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού – Λεβαδειακού.

Αυτή η ευκαιρία έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά να παρακολουθήσουν στο ιστορικό «Καραϊσκάκη» αγώνες της Α’ Εθνικής και σε εμάς την ικανοποίηση που καταφέραμε με τη δική σας βοήθεια και στήριξη, να υλοποιήσουμε αυτή την επιθυμία τους
 Όλα ήταν άψογα και αισιοδοξούμε και σε άλλες μελλοντικές συνεργασίες.
Σας ευχαριστούμε». 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot