FOLLOW US: facebook twitter

Αναβιώνει μετά από 13 χρόνια η έκθεση ΑΓΡΟΤΕΚ από τις 2-5 Μαΐου στο Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο

Ημερομηνία: 21-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Αποτελούσε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις νέων μηχανημάτων και αγροτικών εφοδίων στον Πύργο που είχε εμπνευστεί ο αείμνηστος Δήμαρχος Γιώργος Δημητρακόπουλος και μετά από 13 χρόνια απουσίας, η ΔΕΠ.ΑΕ ΟΤΑ και ο Δήμος Πύργου αποφάσισαν την αναβίωση της. Ο λόγος για την 20η έκθεση ΑΓΡΟΤΕΚ που αναβιώνει φέτος από τις 2 έως 5 Μαΐου στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή.

Όπως ανακοίνωσαν χθες στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής και ο πρόεδρος της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ Νίκος Χιώνης, το ενδιαφέρον συμμετοχής είναι ήδη αυξημένο και είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο αυτό γεγονός.

«Τα δυο τελευταία χρόνια ετοιμάζουμε με επιμέλεια την πραγματοποίηση της 20ης ΑΓΡΟΤΕΚ. Μέχρι το 2006 και από την εποχή του αείμνηστου Δημητρακόπουλου που ήταν εμπνευστής και δημιουργός της ξεχωριστής αυτής έκθεσης που δημιουργούσε κίνηση στη πόλη μας, όλοι θυμούνται να πραγματοποιείται στο χώρο δίπλα από το Νοσοκομείο. Πλέον, η έκθεση αυτή θα γίνεται στο πάρκο Ξυστρή δίνοντας νέα διάσταση στα δρώμενα της πόλης» επισήμανε ο κ. Λιατσής ενώ ο κ. Χίωνης τόνισε πως πρόκειται για μια εκθεση πανελλήνιας εμβέλειας – «ανάσα για την πόλη»- που από το 2006 και έπειτα κάποιοι φρόντισαν να σταματήσει. «Με τον Δήμαρχο έχω το ευτύχημα να επικοινωνούμε χωρίς πολλές κουβέντες όποτε και από τη πρώτη στιγμή που του πρότεινα αυτήν την ιδέα χωρίς δεύτερη σκέψη μου έδωσε το πράσινο φως  να προχωρήσω στη διοργάνωση. Η 20η ΑΓΡΟΤΕΚ  θα πραγματοποιηθεί στις 2-3-4&5 Μαΐου στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον κεντρικό ιστό της πόλης που πλέον όλος ο κόσμος γνωρίζει. Επίσης να προσθέσω ότι υπάρχει ήδη αρκετό ενδιαφέρον σε συμμετοχές οι τιμές είναι προσιτές και υπάρχει δυνατότητα επιλογής στα μέτρα που επιθυμεί ο κάθε ενδιαφερόμενος».

Οι  ενδιαφερόμενοι που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή δεν έχουν παρά να επισκεφθούν τα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης ή να επικοινωνήσουν στο 26210-25650.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος