FOLLOW US: facebook twitter

Αναβαθμίστηκε και το Μικροβιολογικό στη ΝΜ Κρεστένων

Ημερομηνία: 27-05-2024 | Συντάκτης:

-Από σήμερα με νέο Βιοχημικό Αναλυτή

Νέο σύγχρονο και αξιόπιστο Βιοχημικό Αναλυτή απέκτησε η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων, αναβαθμίζοντας έτσι το Μικροβιολογικό της Εργαστήριο. Από σήμερα λοιπόν, πέρα από τις βασικές εξετάσεις, οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν εξετάσεις για Ηλεκτρολύτες και Γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνης καθώς ο νέος βιοχημικός αναλυτής τους δίνει και αυτά τα αποτελέσματα.

«Οι προσπάθειες των τελευταίων μηνών προκειμένου να υπάρξει αναβάθμιση του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων απέφεραν καρπούς. Έτσι λοιπόν από την ερχόμενη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, το Μικροβιολογικό μας Εργαστήριο θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τους Πολίτες της ευρύτερης περιοχής την Κρεστένων με νέο, σύγχρονο, αξιόπιστο Βιοχημικό Αναλυτή.

Με την απόκτηση αυτού του μηχανήματος οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν αυθημερόν, χωρίς ταλαιπωρία» τόνισε η Διοικήτρια Αριστέα Παπαδοπούλου και πρόσθεσε ότι παράλληλα συνεχίζουν την καλή συνεργασία με το ΓΝ Ηλείας για όσες εξετάσεις δεν διενεργούνται προς το παρόν στη ΝΜ Κρεστέων, έως ότου έχουν την δυνατότητα που θα ανακοινώσουν σύντομα.

Κική Κολοβέρου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot