FOLLOW US: facebook twitter

Αναβάθμιση – αντικατάσταση υφιστάμενης γεώτρησης στην Κοινότητα Βάρδας.

Ημερομηνία: 13-07-2023 | Συντάκτης:

Νέα παρέμβαση-βελτίωση για την ύδρευση στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι εργασίες επισκευής, και συντήρησης υφιστάμενης γεώτρησης στην Κοινότητα Βάρδας, με σκοπό την άμεση ενίσχυση του δικτύου με ικανοποιητική ποσότητα ύδατος, ώστε να καλυφθούν επαρκώς οι ανάγκες ύδρευσης, ιδιαίτερα τις περιόδους αιχμής.


Τις εργασίες επέβλεψε ο   Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, μαζί με την Αντιδήμαρχο Ύδρευσης Αλεξάνδρα Γιαννίτση και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βάρδας Παναγιώτη Παναγόπουλο.

H Δημοτική Αρχή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιλύσει το χρόνιο πρόβλημα της υδροδότησης του Δήμου μας, και είναι παρούσα μαζί με τους δημοτικούς υπαλλήλους σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει, άμεσα και έγκαιρα.

Λόγω του επερχόμενου καύσωνα ζητούμε την κατανόηση των συνδημοτών μας, και ευελπιστούμε στη βοήθειά τους μέσω της μείωσης της σπατάλης του νερού.  

Όλοι πρέπει να συμβάλλουμε στην προσπάθεια εξοικονόμησής του νερού, καθώς τις επόμενες μέρες οι ανάγκες θα είναι συνεχώς αυξανόμενες,.

Σας ενημερώνουμε εφεξής ότι συνεργεία του Δήμου θα πραγματοποιούν επιτόπιους ελέγχους και σε περίπτωση άσκοπης σπατάλης του νερού (άρδευση κήπων, καλλιεργειών κ.λ.π.) θα επιβάλλονται στους παραβάτες τα ανάλογα πρόστιμα και διακοπή της παροχής τους.

Η Αντιδήμαρχος Ύδρευσης 

Αλεξάνδρα Γιαννίτση


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot