FOLLOW US: facebook twitter

Ανανέωση και εμπειρία μαζί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αρχαίας Ολυμπίας

Ημερομηνία: 12-10-2023 | Συντάκτης:

Όλα τα ονόματα των Δημοτικών Συμβούλων

Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr


Με νέα πρόσωπα αλλά και παλιά έμπειρα στην τοπική αυτοδιοίκηση στελέχη, απαρτίζεται το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αρχαίας Ολυμπίας μετά την εκλογή του νέου Δημάρχου Άρη Παναγιωτόπουλου από την πρώτη Κυριακή.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, εκλέχθηκαν 25 Δημοτικοί Σύμβουλοι, 15 από την παράταξη του νέου Δημάρχου Άρη Παναγιωτόπουλου και 10 από τον συνδυασμό του απερχόμενου Δημάρχου Γιώργου Γεωργιόπουλου.

Στην ΔΕ Αρχαίας Ολυμπίας στην οποία η ενσωμάτωση παραμένει στο 93,55%, ο Άρης Παναγιωτόπουλος εκλέγει 10 Δημοτικούς Συμβούλους και συγκεκριμένα τους: Παπαηλίου Σωτήριο, Αηδόνη Γεώργιο, Σοφιανό Κωνσταντίνο, Χρυσανθακόπουλο Αντώνιο, Ηλιοπούλου Αθηνά, Κατσίκα Δημοσθένη, Γκούβα Πέτρο, Κρέζο Γεώργιο, Τζούβαλη Κωνσταντίνο, Μουζή Αντώνιο ενώ ο συνδυασμός Γεωργιόπουλου εκλέγει τους εξής πέντε: Σπηλιόπουλο Χαράλαμπο, Μαρούντα Νικόλαο, Μαντά Παναγιώτη, Κωσταριά Φώτιο, Δημητρόπουλο Δημήτρη.

Στην ΔΕ Λαμπείας εκλέγει από έναν Δημοτικό Σύμβουλο ο κάθε συνδυασμός και συγκεκριμένα τον Αρβανίτη Βασίλη ο Γεωργιοπουλος και τον Γαλύφα Γεώργιο ο Παναγιωτόπουλος.

Στην ΔΕ Λασιώνος ο απερχόμενος Δήμαρχος εκλέγει δυο Δημοτικούς Συμβούλους, τον Παναγόπουλο Λύσανδρο και την Θεοδώρα Μαρκοπούλου ενώ ο νέος Δήμαρχος τον Μπαντούνα Γεώργιο.

Στην ΔΕ Φολόης ο Αρης Παναγιωτόπουλος εκλέγει τους: Λινάρδο Γεώργιο, Αλεξανδρόπουλο Ιωάννη και Γιαννακόπουλο Πέτρο ενώ ο Γιώργος Γεωργιόπουλος τον Καρκούλια Νικόλαο και την Αντωνοπούλου Ροϊδούλα.

Την Λαϊκή Συσπείρωση θα εκπροσωπεί η επικεφαλής Τσίγκλα Ελένη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot