FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση Π.Α.Κ. Ηλείας: Απίστευτο θράσος και αλαζονικός τρόπος διοίκησης στην ΕΠΣ Ηλείας

Ημερομηνία: 13-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αυθαιρετούν, απειλούν και «καταργούν» τους πάντες!

 

Έγινε και αυτό! Στην επιμορφωτική των διαιτητών ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας ως… «απόλυτος άρχων» και της διαιτησίας υποδεικνύει και σε ποιους γιατρούς θα πηγαίνουν να περιθάλπονται οι διαιτητές.

Είδε και… έπαθε ο διαιτητής συγκεκριμένου αγώνα που ήταν επεισοδιακός για να τον πείσει ότι δεν γνώριζε τον γιατρό του Νοσοκομείου που μετέβη μετά από την επίθεση και τον τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι!

Να μην ξαναπάς εκεί… φέρεται να του είπε ο γιατρός Πρόεδρος της ΕΠΣΗ και έκανε τις απαιτούμενες συστάσεις προς όλους τους διαιτητές που τον άκουγαν για μία φορά ακόμη άναυδοι!

Με τέτοιου είδους συμπεριφορές, δυστυχώς εξακολουθεί να διοικείται το άμοιρο ηλειακό ποδόσφαιρο και είχαν δίκιο, κάποιοι που έλεγαν μετά την επιμορφωτική ότι… «σε λίγο θα μας λέει και πώς να σφυρίζουμε!…».

Καταγγέλλουμε αυτή την στάση η οποία δεν είναι και η μοναδική, μιας καθεστωτικής νοοτροπίας που οδηγεί στον αυθαίρετο και γεμάτο έπαρση τρόπο εξουσίας.

Ακόμη και η… «κατάργηση» του Δ.Σ. που έχει καταστεί «μαριονέτα» στους σχεδιασμούς του Προέδρου και του περιβάλλοντός του, σε αντίθεση με την σύζυγό του Βίκυ Δημητρακοπούλου που έχει συγκεντρώσει επάνω της όλες τις αρμοδιότητες είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα. Είναι ανίκανοι άραγε όλοι και είναι ικανή μόνο αυτή; Ούτε την στοιχειώδη ευθιξία δεν έχουν να παραιτηθούν…

Όσο για τον κ. Τσουραπά άμεσο και στενό συνεργάτη του κ. Κουλούρη προς το παρόν μόνο τούτο θα επισημάνουμε. Πρώτη φορά στα χρονικά της ΕΠΣ Ηλείας Γενικός Γραμματέας χωρίς καν να κρατά τα προσχήματα εκτίθεται στο διαδίκτυο, στο οποίο είναι λαλίστατος και απειλεί επί της ουσίας παράγοντες και αθλητές μιας ομάδας με την… «φιλοξενία» που τους επιφυλάσσει στο γήπεδο της δικής του! Να τον χαιρόμαστε λοιπόν, για να μην τον χάσουμε. Τόσο πολύτιμος μας είναι στο ηλειακό ποδόσφαιρο…

 

Για την ΠΑΚ Ηλείας

Ο Πρόεδρος

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΗΛΙΩΝΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος