FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση Π.Α.Κ. Ηλείας: Αλλοίωση πρωταθλημάτων

Ημερομηνία: 18-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με αφορμή την λήξη της κανονικής περιόδου των Πρωταθλημάτων η ΕΠΣ Ηλείας και τα όσα τραγελαφικά μας μεταφέρουν πολλοί παράγοντες Σωματείων και από την ενημέρωση των ΜΜΕ είμαστε υποχρεωμένοι να τονίσουμε τα ακόλουθα:

1. Την αλλοίωση του Πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας όσον αφορά τα play off & play out.

Στην πρώτη περίπτωση εντελώς αιφνιδιαστικά τα Σωματεία που διεκδικούσαν τα δύο εισιτήρια ανόδου,  ενημερώθηκαν από τους  «ιθύνοντες της ΕΠΣΗ»  ότι θα ανέβει μόνο ένας αντί δύο που προέβλεπε η προκήρυξη.

Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρεται έστω και καθυστερημένα ο υπό παραίτηση Γ.Γ. της ΕΠΣΗ κ. Γ. Τσουραπάς στην χθεσινή του δήλωση.

Εμείς είχαμε κρούσει τον κώδωνα πριν αρχίσουν τα πρωταθλήματα με την ανακοίνωση της προκήρυξης αλλά οι υπεύθυνοι κώφευσαν.

Τότε ο κ. Γ. Τσουραπάς που ήταν;;;;

Σήμερα δεν αναφέρεται καν στην μακροσκελέστατη δήλωση του στα play out της Α2 που είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της χρονιάς στο ηλειακό ποδόσφαιρο γιατί δεν αφαιρέθηκαν -6 βαθμοί από τον Αετό Κέντρου και αλλοίωσαν την βαθμολογία.

Μήπως δεν τον ενδιαφέρουν διόλου η ουρά τη Α2 και τον ενδιαφέρει η κορυφή!!!

Πού ήταν τότε που η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΗ έγραφε στου πάτους των υποδημάτων τους την Αθλητική Νομοθεσία και δεν αφαιρούσε από το  «προστατευόμενο σωματείο»  του Προέδρου Κουλούρη κατ΄ εξακολούθηση -3 & -3 σύνολο -6 βαθμούς με συνέπεια τον μη υποβιβασμό του σωματείου Αετός Κέντρου, αδικώντας κατάφωρα άλλα Σωματεία όπως τον Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας και ΠΑΟ Κακοβάτου.

Όλα αυτά τα πρωτοφανή περιστατικά ευτελίζουν την αξιοπιστία των Πρωταθλημάτων μας και κάθε έννοια δικαίου της Αθλητικής Νομοθεσίας της Χώρας, χωρίζοντας τα σωματεία σε «παιδιά και αποπαίδια».

2. Τέλος για το νέο πρόβλημα πάλι από «ανθρώπινο λάθος» που προέκυψε στην Α1 Κατηγορία το πρόβλημα θα μπορούσε να επιλυθεί με τη διεξαγωγή του νέου Πρωταθλήματος της Α1 με δεκαπέντε (15) ομάδες χωρίς  καμία αιτιολογία και χωρίς να προβλέπεται από την προκήρυξη,  διότι οι ίδιοι άνθρωποι της ΕΠΣΗ διεξήγαγαν το Πρωτάθλημα της περιόδου 2016 – 2017 με την συμμετοχή και 17ης ομάδας!!!

Τότε η τυφλή εφαρμογή της προκήρυξης που επικαλείστε δεν σας ενοχλούσε;;;

Συνεπώς προφάσεις εν αμαρτίαις…

Η ΠΑΚ Ηλείας σεβόμενη τον αγώνα των Ηλειακών Σωματείων θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμη διαδικασία προσφεύγοντας στην ΕΠΟ προκειμένου να σταθούμε ενεργοί συμπαραστάτες για την απόδοση της δικαιοσύνης.

Ο αγώνας μας για καλύτερο Ηλειακό ποδόσφαιρο και απονομή ισονομίας συνεχίζεται ελπίζοντας στην Ανάσταση του Ηλειακού ποδοσφαίρου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Πέτρος Μπηλιώνης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος