FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση Νίκου Μαρούντα

Ημερομηνία: 09-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Πληροφορήθηκα την 4-4-2019 ότι ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας με απόφαση του, με έπαυσε από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου, επί τριετία, της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κλπ, ύστερα από την επιλογή μου να συμπορευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γεωργιόπουλο Γιώργο και με την παράταξη «ΟΛΥΜΠΙΑ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ» ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Με την ευκαιρία αυτή οφείλω να ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία όλους τους Δημότες, τα Συμβούλια των Τοπικών Κοινοτήτων, τους υπαλλήλους του Δήμου, ιδιαίτερα όμως όλους τους μηχανικούς της Υπηρεσίας μου, οι οποίοι όχι μόνο υπερέβαλλαν τον εαυτό τους αλλά κατόρθωσαν με τις ενέργειες τους (χρηματοδοτήσεις-δράσεις-μελέτες) επανειλλημμένως να παραδεχτεί ο Δήμαρχος ότι το έργο, που επί θητείας μου, παρήχθη και έχει προγραμματισθεί για τα επόμενα χρόνια, δεν έχει γίνει παρόμοιο τουλάχιστον τα εννέα (9) χρόνια θητείας της παρούσης Δημοτικής Αρχής.

Τέλος δηλώνω ότι το έργο μου στο Δήμο μας, το εκθέτω στους συμπολίτες μου για να κρίνουν και να αποφασίσουν αυτοί, στις επικείμενες εκλογές, αν θέλουν να το συνεχίσω με φρέσκια εντολή και απεριόριστη δυναμική.

Αρχαία Ολυμπία 8-4-2019

Μαρούντας Νικόλαος

πρ. Αντιδήμαρχος

Δημοτικός Σύμβουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος