FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση Α.Ο. Ολυμπιονίκης: «Η σφαγή δεν έχει τελειωμό»

Ημερομηνία: 07-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιονίκης εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι με την Ολυμπιάδα στην Αρχ. Ολυμπία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε αρκετά φετινά παιχνίδια έχει εκφράσει παράπονα για τη διαιτησία, αυτή τη φορά όμως, με την υπομονή να έχει εξαντληθεί, εξέδωσε ανακοίνωση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «αν κάποιοι δεν μας θέλουν στην ΕΣΚΑΗ γιατί τους κουράζουν τα ταξίδια μέχρι την Αρχαία Ολυμπία, να μας το πουν, υπάρχουν και διπλανές Ενώσεις που μπορεί να κάνουν την παρουσία μας δεκτή!».

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«Η σφαγή δεν έχει τελειωμό. Δεν έχουμε διαμαρτυρηθεί επίσημα όλη την χρονιά γιατί θεωρούμε ότι δεν έχει κανένα απολύτως νόημα το να διαμαρτύρεται κάποιος συνεχώς. Η αντιμετώπιση της ομάδας μας, όμως, από τους κύριους και τις κυρίες με τα γκρι, ξεπέρασε πια και τις προσδοκίες των αντιπάλων μας. Αν λοιπόν κάποιοι δεν μας θέλουν στην ΕΣΚΑΗ γιατί τους κουράζουν τα ταξίδια μέχρι την Αρχαία Ολυμπία, να μας το πουν, υπάρχουν και διπλανές Ενώσεις που μπορεί να κάνουν την παρουσία μας δεκτή.
Στο χθεσινό αγώνα της ομάδας μας με την Ολυμπιάδα έγιναν τραγικά πράγματα από τους διαιτητές. Θα παραθέσουμε μόνο δύο χαρακτηριστικές φάσεις:

1) Στον αγώνα με τον Παναχαϊκό η ομάδα μας τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή γιατί παίκτης μας βιάστηκε να μπει στο γήπεδο όταν έγινε αλλαγή και βρεθήκαμε στο γήπεδο με 6 παίκτες. Χθες, σε παρόμοια φάση και ενώ η αντίπαλη ομάδα είχε ξεκινήσει την επίθεσή της, παίκτης της συζητούσε ακόμα με τον διαιτητή και βρισκόταν ακόμα στο αγωνιστικό χώρο! Βεβαίως και δεν δόθηκε τεχνική ποινή.

2) Στην τελευταία φάση του αγώνα και ενώ ο παίκτης μας έχει πετύχει τρίποντο και δίνει το προβάδισμα στην ομάδας μας, παίκτης της αντίπαλης ομάδας κλωτσά την μπάλα. Ο ένας διαιτητής δίνει τεχνική ποινή όπως προβλέπεται, αλλά μετά από σύσκεψη των διαιτητών και του προπονητή της αντιπάλου ομάδας η τεχνική ποινή εξαφανίστηκε! Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι για την λήξη του αγώνα απέμειναν 9 δευτερόλεπτα και η ομάδα μας ήταν μπροστά με έναν πόντο.
Δεν φοβόμαστε κανέναν, έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε μέχρι τέλους.

Καλή χρονιά σε όλους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος