FOLLOW US: facebook twitter

Ανακαίνιση στα ΚΕΠ Ανδραβίδας, Βουπρασίας, Λεχαινών και Κάστρου Κυλλήνης

Ημερομηνία: 23-05-2024 | Συντάκτης:

Γράφει η Κική Κολοβέρου


Στην ανακαίνιση των τεσσάρων Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών που βρίσκονται και λειτουργούν στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και συγκεκριμένα στην ΔΕ Ανδραβίδας, ΔΕ Βουπρασίας, ΔΕ Λεχαινών και ΔΕ Κάστρου Κυλλήνης προχωρά η δημοτική αρχή που διακηρύσσει σε ανοιχτή διαδικασία την επιλογή αναδόχου για το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού 96.774 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Το έργο χρηματοδοτείται μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων που υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Σκοπός της ανακαίνισης είναι η αισθητική αναβάθμιση και καλύτερη διαρρύθμιση του χώρου, ορίζοντας σαφώς τις ενότητες των πληροφοριών, αιτήσεων, πρωτοκόλλου και γραφείο διευθυντή. Σύμφωνα με το πρότυπο μελέτης που ακολουθήθηκε διαχωρίζονται οι παραπάνω ενότητες καθώς και σε χώρο καθιστικού για τους πολίτες.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε πέντε (5) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 13/06/24, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 πμ. και ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 18/06/24, ημέρα. Τρίτη και ώρα 10:00 πμ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot