FOLLOW US: facebook twitter

Αναγέννηση Πύργου: Δυνατή παρουσία από τους Γιώργο και Πελαγία Πέππα στο Πανελλήνιο Συνθέτων Κ18

Ημερομηνία: 11-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δύο αθλητές της Αναγέννησης Πύργου, τα αδέρφια Γιώργος και Πελαγία Πέππα, πήραν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Συνθέτων Κ18, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στον Βόλο και ολοκληρώθηκε σχεδόν ο κύκλος των πανελλήνιων πρωταθλημάτων για τον σύλλογο του Πύργου.

Στο δέκαθλο αγοριών, ο 17χρονος Γιώργος Πέππας ύστερα από δύο ημέρες έντονου συναγωνισμού κατέλαβε την 4η θέση με 5.886 βαθμούς. Μια τιμητική θέση καθώς μιλάμε για πανελλήνιο πρωτάθλημα. Κάνοντας ατομικά ρεκόρ σε πολλά αγωνίσματα, αν έλειπαν κάποια τεχνικής φύσεως λάθη, τώρα θα μιλάγαμε για μία θέση στο βάθρο. Το μέλλον είναι μπροστά του και με υπομονή και επιμονή θα φτάσει ψηλά.

Στο έπταθλο κοριτσιών, η 15χρονη Πελαγία Πέππα, ύστερα από την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος της κατηγορίας της, συμμετείχε και στην κατηγορία Κ18, καταλαμβάνοντας την 5η θέση με 4.343 βαθμούς. Λίγο η κούραση, λίγο η απειρία στέρησαν από την αθλήτρια υψηλότερη θέση. Και οι δύο αθλητές του Θανάση Παπαγρηγορίου τη νέα σεζόν στις κατηγορίες τους μπορούν να πρωταγωνιστήσουν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot