FOLLOW US: facebook twitter

Αν. Προϊστάμενος στις Τεχνικές Υπηρεσίες ο Αγγ. Τσίκας με απόφαση Δημάρχου Πύργου

Ημερομηνία: 24-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Αναπληρωτής προϊστάμενος στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος του Δήμου Πύργου, στη θέση του αρχιτέκτονα Άρη Φιλιππόπουλου τοποθετήθηκε με απόφαση του Δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή, ο Πολιτικός Μηχανικός Άγγελος Τσίκας.

Ο κ. Λιατσής με αφορμή την τοποθέτηση αυτή, μίλησε για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί στον Πύργο και τα δημοτικά διαμερίσματα που θα συμβάλουν όπως είπε στην καλύτερη οργάνωση της πόλης και στην αισθητική αναβάθμιση του Δήμου, επισημαίνοντας πως οι Τεχνικές Υπηρεσίες αν και αποδυναμωμένες από προσωπικό και ελάχιστα μέσα, κάνουν πάρα πολλά πράγματα. «Οι μηχανικοί του δήμοι δουλεύουν, ο προηγούμενος τεχνικός διευθυντής που ήταν και διευθυντής προγραμματισμού ως αρχιτέκτονας, έδωσε το μέγιστο που μπορούσε να δώσει. Τώρα βρισκόμαστε σε άλλη φάση έργων για αυτό και τη σκυτάλη έπρεπε να πάρει ο κ. Τσίκας, έμπειρος Πολιτικός Μηχανικός και είναι αυτό που χρειάζεται η ΤΥ για να παραχθεί το αποτέλεσμα που πρέπει. Με κατοχυρωμένη εμπειρία μέσα στο χρόνο και έργα στην πλάτη του πολλά, πολλές ώρες επιβλέψεις, επιστημονική αρτιότητα, διάθεση για συνεργασία με συναδέλφους του και ελπίζω με δυνατότητα να συνεργαστούμε και έκτος ορίων ΤΥ φτάνουμε στο τελικό στάδιο υλοποίησης ενός προγράμματος  που μέχρι πρότινος ήταν στο μυαλό μας και τα χαρτιά μας και τώρα θα γίνει πράξη. Σε όλες τις δημοτικές ενότητες θα γίνει έργο και τα έργα που έχουν ξεκινήσει στον Πύργο θα καταβληθεί προσπάθεια να πάρουν σάρκα και οστά».

Με τη σειρά του, ο κ. Τσίκας ευχαρίστησε το Δήμαρχο και υποσχέθηκε ότι η Διεύθυνση θα δώσει ότι καλύτερο μπορεί με τα μέσα που διαθέτει να κάνουν την καλύτερη την καθημερινότητα των πολιτών και να λύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος