FOLLOW US: facebook twitter

«Αν διαφυλαχτεί η αίγλη της Αρχαίας Ολυμπίας, τότε εξασφαλίζεται και το μέλλον της Ηλείας»

Ημερομηνία: 24-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Πολιτική

Του Μισέλ Αμπού -Χάντμπα, Υποψήφιου Βουλευτή Ηλείας ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Η κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, η Αρχαία Ολυμπία, αποτέλεσε το νέο σταθμό της περιοδείας μου.
Εκεί, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ και να συνομιλήσω με τον Δήμαρχο Γιώργο Γεωργιόπουλο και καθώς και να ενημερωθώ από τους Αντιδημάρχους Ρόη Αντωνοπούλου και Βασίλη Αρβανίτη, για τα τρέχοντα έργα, τα προβλήματα καθώς και τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη και την περαιτέρω ανάδειξη του ιερού τόπου της Ηλείας, ο οποίος γέννησε τα πανανθρώπινα ιδεώδη του Ολυμπισμού και της Εκεχειρίας.

Το πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών μου επισημάνθηκε και είναι αντιληπτό πως είναι αδύνατη η λειτουργία των δήμων όταν υφίστανται τόσες ελλείψεις, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του υπάρχοντος προσωπικού.

Η Αρχαία Ολυμπία που τόσο επλήγη από τις πυρκαγιές τα τελευταία 16 χρόνια, πρέπει να στηριχθεί άμεσα με ένα ειδικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης, το οποίο θα συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην ιστορική περιοχή.

Μία περιοχή που τα επίσημα στοιχεία φέρνουν πρώτη σε μείωση του πληθυσμού και σοβαρή “αιμορραγία” νέων ανθρώπων την τελευταία δεκαετία.

Αν διαφυλαχτεί η αίγλη της Αρχαίας Ολυμπίας, τότε εξασφαλίζεται και το μέλλον της Ηλείας, συνολικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot