FOLLOW US: facebook twitter

Άλλη μια γυναικοκτονία: Πέθανε η 45χρονη που της έβαλε φωτιά ο σύζυγός της

Ημερομηνία: 16-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Υπέκυψε στα τραύματά της μετά από μάχη που έδινε εδώ και οκτώ ημέρες.

ε τον χειρότερο δυνατό τρόπο έχει μπει το 2023, καθώς καταγράφεται ακόμη μια γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στο Ζεφύρι.

Η 45χρονη που είχε δεχθεί άγρια επίθεση από τον σύζυγό της έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εδώ και οκτώ ημέρες, όμως δεν τα κατάφερε.

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας ο 50χρονος σύζυγός της την περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό και της έβαλε φωτιά προκαλώντας εκτεταμένα εγκαύματα.

Η γυναίκα αρχικά είχε επαφή με το περιβάλλον και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Ωστόσο επειδή η κατάστασή της επιδεινώθηκε, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών που διέθετε εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων.

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια των ανήλικων εγγονιών τους αλλά και του 20χρονου γιου τους, ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει τη μητέρα του και υπέστη εγκαύματα.

Η ανακοίνωση του ΓΝΑ “Γ.Γεννηματάς”:

Η Γυναίκα (Ε.Τ.) 45 ετών, ημεδαπή, Ρομά που νοσηλευόταν στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» από 08/01/2024 με Θερμικά Εγκαύματα βαθέος μερικού και ολικού πάχους, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας (90%) της ολικής επιφάνειας σώματος, και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος), κατέληξε, ΔΕΥΤΕΡΑ 15/01/2024 στην Μονάδα Εγκαυμάτων, όπου νοσηλευόταν, σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Πηγή: Efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot