FOLLOW US: facebook twitter

«ΑλλάΖΟΥΜΕ τον τόπο μας»: Νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Τάσος Κάπος

Ημερομηνία: 09-08-2023 | Συντάκτης:

Ισχυρό αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο «ενώνει» την Ζαχάρω.

Ο Τάσος Κάπος έχει την ικανότητα να εμπνέει ανθρώπους, να συντονίζει, να οργανώνει, να διοικεί συνθέτοντας διαφορετικές απόψεις και ιδεολογίες με μοναδικό στόχο να παράγεται έργο.

Κι αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο με τον οποίο «χτίζει» την παράταξή του.

Μια καθαρά αυτοδιοικητική παράταξη, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και αγκυλώσεις, που απαρτίζεται τόσο από έμπειρους όσο και από νέους ανθρώπους με ήθος και εντιμότητα.

Είναι η παράταξη που όπως όλα δείχνουν όλοι χωράνε, ανεξάρτητα από τα κομματικά πιστεύω του καθενός, χωρίς υποσχέσεις και προεκλογικά «ταξίματα». Μια παράταξη με ενότητα, όραμα και διάθεση για δουλειά.

Μια παράταξη που κάθε μέρα γίνεται και πιο δυνατή.

Κατά την ανακοίνωση των νέων στελεχών που πλαισιώνουν την παράταξη ο κ. Κάπος ανέφερε: «Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου μας αντικατοπτρίζει την πολιτική μας θέση για αντιπροσώπευση του συνόλου της τοπικής κοινωνίας. Είμαι ευτυχής που στέκονται δίπλα μου άνθρωποι, που με την ενεργό τους παρουσία καταδεικνύουν τη θέληση όλων μας να παλέψουμε για έναν Δήμο με ανάπτυξη, εξωστρέφεια, ανανέωση και καινοτομία. Έναν Δήμο που θα εγγυάται το αναπτυξιακά δυναμικό παρόν και μέλλον μας. Έχουμε τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις ικανότητες για να τον δημιουργήσουμε».

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκα στο Πάος Καλαβρύτων και εκεί μεγάλωσα μέχρι που αποφοίτησα από το λύκειο.

Είμαι παντρεμένος και έχω δυο παιδιά και δυο εγγόνια.

Είμαι αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το έτος 1992 εξερχόμενος από τη Σχολή αξιωματικών τοποθετήθηκα στο Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως όπου και υπηρέτησα 10 χρόνια από τα οποία τα περισσότερα ως Διοικητής.

Επίσης υπηρέτησα άλλα 10 χρόνια ως Διοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα Κρεστένων.

Τα τελευταία χρόνια της υπηρεσίας μου τοποθετήθηκα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ως διευθυντής σε διάφορες οικονομικές υπηρεσίες.

Αποστρατεύτηκα από τη θέση του Κλαδάρχη οικονομικοτεχνικής και πληροφορικής με το βαθμό του Υποστράτηγου, ευδοκίμως τερματίσας τη μακρόχρονη υπηρεσιακή μου σταδιοδρομία 38 χρόνων προσφοράς  στο κοινωνικό σύνολο και έχοντας την εκτίμηση και το σεβασμό του συνόλου των συναδέλφων με τους οποίους συνεργάστηκα, και όχι μόνο.

Με μεγάλη χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Ζαχάρως Τάσου Κάπου, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα,  να είμαι και εγώ υποψήφιος στο συνδυασμό του «Αλλάζουμε τον τόπο μας».

Μοναδικό κίνητρο της υποψηφιότητάς μου είναι η θέληση να προσφέρω στην τοπική κοινωνία του Δήμου, που γνωρίζω πολύ καλά  30 και πλέον χρόνια.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (ΜΙΛΤΟΣ) ΘΑΝΟΣ

Του ιερέως Κωνσταντίνου και της Ευδοξίας

Γεννήθηκα το 1977 στην Αθήνα και κατοικώ μόνιμα στην Ζαχάρω.

Είμαι παντρεμένος με την Φωτεινή Ζαρείφη, με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο κόρες, την Ευδοξία και την Μαρίνα.

Από μικρή ηλικία έχω ασχοληθεί με αθλητικές δραστηριότητες στις τοπικές ομάδες της περιοχής και ειδικά με το ποδόσφαιρο.

Έχω διατελέσει Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ζαχάρως και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχάρως καθώς και αντιπρόεδρος στη ΔΕΥΑ Ζαχάρως.

Είμαι μέλος εθελοντικών και αθλητικών διοργανώσεων και μετέχω σε πολιτιστικές δράσεις.

Η πρόταση του Τάσου Κάπου λειτούργησε ως κινητήριος δύναμη για εμένα καθώς συνδυάζει τα χαρακτηριστικά εκείνα που έχω οραματιστεί ότι οφείλει να διαθέτει κάποιος που ασχολείται με τα κοινά.

Η στασιμότητα που αντικρίζω σε κάθε πλευρά του Δήμου με απογοητεύει.

Έχοντας συνεργαστεί με τον κ. Κάπο για χρόνια, πίστεψα και πιστεύω στην πειθαρχία, το ήθος του, την ικανότητα του και τη διάθεση του για δουλειά. Πάνω από όλα, όμως, γνωρίζω την αγάπη του για τον τόπο μας.

Συντάσσομαι λοιπόν στο πλευρό του και θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου.

Μοναδικός μας στόχος η ανάπτυξη του Δήμου και η επίλυση των προβλήματων που ταλανίζουν τον τόπο και τους κατοίκους του.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΤΖΟΥΝΗΣ

Γεννήθηκα το 1990 και μεγάλωσα στη Ζαχάρω Ηλείας.

Σπούδασα στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με ειδίκευση στην Ειδική Φυσική Αγωγή και Θεραπευτική Γυμναστική και συνέχισα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία με κατεύθυνση στην Άσκηση και Υγεία του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του ΑΠΘ.

Έχω συμμετάσχει σε πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων και ημερίδων που αφορούν την Εκπαίδευση, τις Πρώτες Βοήθειες και την Προπονητική.

Ήμουν εισηγητής προφορικών και αναρτημένων ανακοινώσεων σε επιστημονικά συνέδρια, ενώ συμμετείχα σε δεκάδες εκπαιδευτικά προγράμματα άλλοτε ως εκπαιδευτικός και άλλοτε για την παρουσίαση ερευνητικού έργου.

Υπήρξα αρθρογράφος και επιστημονικός συνεργάτης σε μεγάλα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ για θέματα άσκησης και υγείας, παιδαγωγικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου, καθώς και κοινωνικού χαρακτήρα.

Συμμετέχω ως εθελοντής σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς για παιδιά,  πολιτιστικούς και  αθλητικούς συλλόγους σε τοπικό και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Από το 2015 εργάζομαι ως καθηγητής φυσικής αγωγής στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ζαχάρως (ΚΔΑΠ) με έδρα το Ξηροχώρι, ενώ από το 2017 είμαι Υπεύθυνος-Συντονιστής της Δομής.

Παράλληλα συμμετείχα και συμμετέχω από θέσεις ευθύνης σε πανελλήνια συνδικαλιστικά όργανα, εκπροσωπώντας τους εργαζομένους στα Δημοτικά ΚΔΑΠ της χώρας.

Δέχτηκα την τιμητική πρόταση του Τάσου Κάπου να είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές με τον Συνδυασμό «Αλλάζουμε τον τόπο μας»  μετέχοντας στην ικανότατη ομάδα της οποίας ηγείται ώστε να αλλάξουμε τον τόπο μας και να φέρουμε το Δήμο μας στη θέση που του αξίζει.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά συνδέεται άρρηκτα με το μεγαλύτερο όνειρό μου, να προσφέρω στον τόπο που μεγάλωσα και θέλω να δω να αναπτύσσεται και να προοδεύει.

ΚΑΤΣΑΜΠΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Γεννήθηκα στο Παλαιοχώρι Χρυσοχωρίου το 1957 όπου και τελείωσα το δημοτικό σχολείο και συνέχισα στο Γυμνάσιο Ζαχάρως.

Είμαι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός και Εργολήπτης Δημοσίων Έργων.

Ασχολήθηκα με την κατασκευή έργων από το 1981, εργαζόμενος σε μεγάλες τεχνικές εταιρείες ως μηχανικός κατασκευής και ως εργοταξιάρχης.

Από το 1991συνέχισα ως ελεύθερος επαγγελματίας, με έδρα την Πάτρα, εκτελώντας κάθε μορφής δημόσια και ιδιωτικά έργα (κτηριακά, οδοποιίες – γέφυρες, αγωγούς, βιομηχανικά κτήρια, δίκτυα οπτικών ινών κλπ ) στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδος.

Διατηρώ Τεχνικό Γραφείο στην Πάτρα μαζί με τον γιο μου, Νάσο και υποκατάστημα στην Ζαχάρω.

Ασχολήθηκα ενεργά με τα κοινά, στον σύλλογο Εργοληπτών Πάτρας για πολλά χρόνια ως Γενικός Γραμματέας και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και με την Πανελλήνια Ένωση Εργοληπτών, εκλεγμένος στο Διοικητικό συμβούλιο, εκπροσωπώντας την σε επιτροπές στο Υπουργείο Υποδομών, σε συνέδρια κλπ.

Είμαι παντρεμένος με την Παρασκευή Λαμπρούση και έχω δύο παιδιά, τον Νάσο – Αγρονόμο Τοπογράφο Μηχανικό και τον Δημήτρη – Τεχνολόγο Γεωπόνο.

Ένα οικογενειακό πρόβλημα υγείας αποτέλεσε την αφορμή να επανέλθω στο Παλαιοχώρι, να εγκατασταθώ, να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά και να παραμείνω στον τόπο που μεγάλωσα.

Η επιθυμία μου να προσφέρω και να συμβάλλω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην ανάπτυξη και στην αναβάθμιση της περιοχής μας με έφερε κοντά στον Τάσο Κάπο και μαζί θα δώσουμε τον αγώνα να αλλάξει αυτός ο τόπος και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot