FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Ολυμπιακός Σαβαλίων 1-0: Αγκαλιά με την τετράδα!

Ημερομηνία: 01-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85640″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Αλφειός νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Σαβαλίων και πολύ δύσκολα πλέον θα μείνει εκτός τετράδας, καθώς έχει να παίξει στο Γούμερο με την Ολυμπιάδα και την τελευταία αγωνιστική με τη Θύελλα Καταραχίου. Μια μεγάλη νίκη από τους πράσινους τους Λύσανδρου Τζαβάρα, που με τις εμφανίσεις τους στο β΄ γύρο, δικαίως θα συμμετάσχουν στα πλέι-οφ. Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων, που ήταν καλός κυρίως στο α΄ ημίχρονο και δικαιούταν ένα γκολ, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, μένει εκτός τετράδας στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Στο 7΄ο Κώστας Τσακοπιάκος βγήκε τετ-α-τετ, αλλά απέκρουσε ο Θεοδωρακόπουλος, κρατώντας το 0-0.  Στο 30΄ ατυχή απομάκρυνηση του Σαββανίδη παραλίγο να καταλήξει σε αυτογκόλ, ενώ στο 43΄ μια κεφαλιά του Λάμπη Μαρκόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 45΄ο Σάββας Αντωνόπουλος έχασε κλασική ευκαιρία από κοντά να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄ ο Αλφειός ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησε. Ο Μακρής έκανε τη σέντρα  και ο Αγριδιώτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).  Στο 75΄ ο Αγριδιώτης έκλεψε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα Κόλλια, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει προ κενής εστίας. Στο 87΄ ένα σουτ του Μπούτσι πέρασε άουτ και κάπως έτσι ο Αλφειός πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

Αλφειός: Θεοδωρακόπουλος, Δρογγίτης, Ντάβαρης (42΄λ.τρ. Μακρής), Μανέτας, Τεκερλέκης, Δαβουρλής, Καλαντζής (90+΄Πρίφτης), Αβραμόπουλος, Μπάρκας, Αγριδιώτης (90΄Σεμπέκος), Κανάνι.

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Μπουγονικολός, Μ. Μαρκόπουλος, Σαββανίδης (74’ Θ. Τσακοπιάκος), Χοτζάι, Χ. Μαρκόπουλος, Γιαννακόπουλος (83΄Αβραμόπουλος), Κ. Τσακοπιάκος, Αντωνόπουλος, Σταυρούλιας, Μπούτσι.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot