FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός Επιταλίου: Συνεχίζει δυναμικά ο Γκιόκας-22/7 το πανηγύρι, 28/7 οι εκλογές

Ημερομηνία: 14-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αλφειός Επιταλίου προς το τέλος του μήνα θα βάλει για τα καλά… μπρος τις μηχανές για να χτίσει την ομάδα που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Ο σύλλογος έχει προκηρύξει εκλογές για την Παρασκευή 28 Ιουλίου και ώρα 8μ.μ., στο κοινοτικό γραφείο Επιταλίου (πρώην Δημαρχείο), ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο πρόεδρος Ανδρέας Γκιόκας θα συνεχίσει δυναμικά στα διοικητικά του συλλόγου, γεγονός που αποτελεί θετική είδηση για το μέλλον της ομάδας.

Πάντως, μπορεί η 28η Ιουλίου να φαντάζει σχετικά μακρινή ημερομηνία για την επίσημη έναρξη του σχεδιασμού, ωστόσο , σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, παράγοντες του Αλφειού έχουν ήδη κλείσει προπονητή, που θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Προς το παρόν, το βάρος έχει πέσει στο πανηγύρι που διοργανώνει ο Αλφειός, το μεθεπόμενο Σάββατο 22 Ιουλίου, στο χώρο του πρώην συσκευαστηρίου, με καταξιωμένους τραγουδιστές όπως ο Γιάννης Καψάλης, ο Μάκης Τσίκος και ο Επιταλιώτης, Χρήστος Πέρρας.

Ο Αλφειός όπως κάθε χρόνο ποντάρει στην μουσική αυτή εκδήλωση για τα έσοδα της ομάδας και ο σύλλογος καλεί όλους τους Επιταλιώτες και όχι μόνο, να παραβρεθούν και να στηρίξουν έτσι οικονομικά τον Αλφειό, που πολλά χρόνια τώρα είναι σταθερά στην μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου και μάλιστα συγκαταλέγεται στις δυνατές ομάδες της κατηγορίας.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot