FOLLOW US: facebook twitter

Αλέξης Καστρινός: «Πετύχαμε με τα έργα μας στις Δ.Ε την ισόρροπη ανάπτυξη του δήμου Πηνειού» 

Ημερομηνία: 28-08-2019 | Συντάκτης:

Αναβάθμιση δημοτικού σταδίου Γαστούνης

Μια σειρά έργων και αναπλάσεων που άλλα δρομολογούνται και άλλα ολοκληρώνονται σε όλες τις ΔΕ Πηνειού, αφήνει πίσω του ο απερχόμενος πλέον δήμαρχος Αλέξης Καστρινός.

Πρόκειται πρώτον για την σύμβαση από τον δήμαρχο Πηνειού Αλέξη Καστρινό και τον ανάδοχο εργολάβο, για το έργο << ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ Δ.Κ. ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ >> Π/Υ  310.000,00€ , με χρηματοδότηση από το  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ  (ΠΔΕ 2018)         – ΣΑΕΠ 001  ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ περιλαμβάνει παρεμβάσεις εντός του Δημοτικού Σταδίου Γαστούνης και συγκεκριμένα στην αποπεράτωση του χώρου αποδυτηρίων κάτω από τις κερκίδες, αποπεράτωση επιχρισμάτων μανδρότοιχου και στην εγκατάσταση συνθετικού δαπέδου (ταρτάν) στον αγωνιστικό χώρο.

Ανάπλαση κεντρικής οδού Αγ. Νικολάου Τραγανού

Προχωρούν οι εργασίες του έργου << ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ.Κ. ΤΡΑΓΑΝΟΥ >> ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.471.900,00 € .Το έργο χρηματοδοτείται από το  Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Οι εργασίες ανάπλασης του συγκεκριμένου έργου με το έργο που υλοποιείται στις δημοτικές οδούς  Αγ. Χαραλάμπους, Μακεδονίας και παρόδου Αρχαίας Ήλιδας της Δ.Κ.  Τραγανού  πετυχαίνουν την λειτουργική και την αισθητική αναβάθμιση του οικισμού στο μεγαλύτερο τμήμα του.

TRAGANO ERGA 2

Έργο ανάπλασης δημοτικών δρόμων στο Τραγανό

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται το έργο <<ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΠΑΡΟΔΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΗΛΙΔΑΣ ΤΗΣ Δ.Κ ΤΡΑΓΑΝΟΥ >> προϋπολογισμού 651.200,00.

Το έργο χρηματοδοτείται από το  Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) Οι εργασίες ανάπλασης του συγκεκριμένου έργου υλοποιούνται και ολοκληρώνονται σύντομα.

Όπως τονίζει ο απερχόμενος πλέον δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός «Στόχος μας η λειτουργική και  η  αισθητική αναβάθμιση του οικισμού. Πιο συγκεκριμένα το έργο αφορά  το ανατολικό τμήμα του περιφερειακού δημοτικού δρόμου της Δ.Κ. Τραγανού, μήκους 750m περίπου το οποίο αποτελείται από την οδό Αγίου Χαραλάμπους και τμήμα της οδού Μακεδονίας, καθώς επίσης και από την πάροδο της οδού Αρχαίας Ήλιδας μήκους 95m περίπου. Πετύχαμε και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας να εξασφαλίσουμε μεγάλες χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση έργων προκειμένου να πετύχουμε την ισόρροπη ανάπτυξη και να βελτιώσουμε την ζωή των συμπολιτών μας.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος