FOLLOW US: facebook twitter

Αλ. Καλογερόπουλος: «Παλέψαμε κάθε φάση και στο τέλος δικαιωθήκαμε»

Ημερομηνία: 30-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Εθνική Νέων, με αρχηγό τον 18χρονο Ανδραβιδαίο αμυντικό του Ολυμπιακού, Αλέξη Καλογερόπουλο, προκρίθηκε στην τελική φάση του EURO 2023, μετά την νίκη της 1-0 επί της Ιρλανδίας. Έτσι, κατέλαβε την πρώτη θέση του 5ου ομίλου. Η τελική φάση του EURO 2023 θα διεξαχθεί στην Μάλτα στο διάστημα 3-16 Ιουλίου.

Ο Αλέξης Καλογερόπουλος είναι αρχηγός της Εθνικής Νέων και στυλοβάτης της άμυνας και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα πάρει μέρος σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση με το εθνόσημο στο στήθος. Άλλη μια μεγάλη διάκριση για τον 18χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή από την Ανδραβίδα, ο οποίος από 16 ετών είναι στον Ολυμπιακό και στις 5 Μαΐου 2021 είχε κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, με αντίπαλο τον Άρη. Μέλος της Εθνικής Νέων είναι από το καλοκαίρι του 2021, ενώ έχει υπάρξει μέλος και της Εθνικής Παίδων.

O αρχηγός της Εθνικής, Αλέξης Καλογερόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο. για την σπουδαία επιτυχία της ομάδας και την πρόκριση στο EURO 2023, λέγοντας τα εξής: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε όλο το επιτελείο που δούλεψε άρτια για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το εξαιρετικό κλίμα που είχαμε στα αποδυτήρια καθώς και η πίστη στο αγωνιστικό μας πλάνο ήταν τα κύρια στοιχεία που μας χάρισαν την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2023. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλες τις αναμετρήσεις, παλέψαμε κάθε φάση και στο τέλος δικαιωθήκαμε.

Θέλουμε να κυνηγήσουμε το κάτι παραπάνω και στην τελική φάση, αλλά παραμένουμε προσγειωμένοι και στοχεύουμε στην σωστή προετοιμασία ενόψει των αγώνων του EURO. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται για όλους μας».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος