FOLLOW US: facebook twitter

Αλ. Γαβριλόπουλος: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Ημερομηνία: 24-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός μετά την λύση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Ζήκο, θα συνεχίσει με τον  Γαστουναίο Αλέξη Γαβριλόπουλο στον πάγκο, που συγκαταλέγεται στους καλύτερους Ηλείους προπονητές. Ο 42χρονος προπονητής ανέλαβε χθες το απόγευμα και γύμνασε για πρώτη φορά τους παίκτες, ενόψει του ντέρμπι με τον Πανηλειακό στον Πύργο, την προσεχή Δευτέρα.

Ο  Γαβριλόπουλος, ο οποίος τις δύο προηγούμενες σεζόν ήταν στον Αίαντα στην Γ΄ Εθνική και παλιότερα σε Αστέρα Αμαλιάδας και Αχαϊκή, μίλησε χθες στην «Πρωινή» για τον ερχομό του στον Ηλειακό, τονίζοντας πως η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο, που δεν είναι άλλο, βέβαια, από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ικανός τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήρθα σε μια ομάδα ιστορική, με πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα, με καλό υλικό. Με κάποιους παίκτες έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, με άλλους όχι, αλλά έχουν δείξει καλά δείγματα γραφής. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Μπορεί να είναι νωρίς, να είμαστε μόλις στην 7η αγωνιστική, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών. Κι αυτό διότι είναι πολύ μικρό το πρωτάθλημα. Ήδη έχουν ξεχωρίσει οι ομάδες που στοχεύουν ψηλά, εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Όσο για το αν θεωρεί πως η ομάδα χρήζει ενίσχυσης κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, απάντησε: «Δεν μπορώ να έχω εικόνα ακόμα, αυτό είναι κάτι που θα του δούμε στο άμεσο μέλλον».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot