FOLLOW US: facebook twitter

Αλ. Γαβριλόπουλος: «Πιάσαμε… υπόγειο, πρέπει να βελτιωθούμε»

Ημερομηνία: 02-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
prοinisports@gmail.com

Ο Ηλειακός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΟ Βάρδας στα Λεχαινά και η ισοπαλία θα πρέπει να τον ικανοποιεί αν αναλογιστούμε τις τρεις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΒ εν συγκρίσει με την έλλειψη μεγάλων φάσεων από την πλευρά του. Ο τεχνικός του Ηλειακού, Αλέξης Γαβριλόπουλος, δεν κρύφτηκε σχετικά με την εικόνα της ομάδας του και όπως είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα «πιάσαμε… υπόγειο από πλευράς απόδοσης».

Ο Αλέξης Γαβριλόπουλος δήλωσε μετά το ματς: «Η Βάρδα είχε καλύτερες τελικές φάσεις από εμάς. Για το πέναλτι που διαμαρτύρονται δεν έχω άποψη, δεν ήμουν κοντά για να ξέρω αν είναι ή όχι, αλλά θεωρώ πως η Βάρδα είχε καλύτερες τελικές προσπάθειες από εμάς. Εμείς δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολήσει τις επόμενες μέρες, έχουμε και το ρεπό την επόμενη εβδομάδα. Η αλήθεια είναι πως στο παιχνίδι αυτό από πλευράς απόδοσης πιάσαμε το… υπόγειο, δεν υπάρχει πιο χαμηλά!

Τη φετινή σεζόν έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία, έχουν προσπαθήσει πάρα πολύ τα παιδιά, έχουμε παίξει φιλικά κι έχουμε δείξει χαρακτήρα και δεν περιμέναμε την εικόνα αυτή στο σημερινό παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να μπορέσω να βρω κάποια αιτία αυτή τη στιγμή, δηλαδή κόπωση, τραυματισμούς… Γι’ αυτό λέω πως είναι κάτι που θα μας απασχολήσει στη συνέχεια. Το μόνο αρνητικό στην προκειμένη περίπτωση είναι πως δεν έχουμε μεγάλο βάθος για να δώσουμε χρόνο σε κάποια παιδιά που ίσως έχουν μείνει πίσω από προπόνηση ή από θέμα τραυματισμών να πάρουν το χρόνο τους να ετοιμαστούν και πρέπει δυστυχώς να δουλεύουμε παράλληλα με τα παιχνίδια.

Όσο καλά ήμασταν στην προετοιμασία που δουλέψαμε το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ μας σωστά, άλλο τόσο αυτή τη στιγμή σε κάποιες θέσεις που είναι τόσο κομβικές για μας, έχουμε δυστυχώς το δύσκολο έργο να πρέπει κάποια παιδιά να παρουσιάζονται και στο παιχνίδι με ικανοποιητική απόδοση και να μπορούν να παίρνουν μέσα από την προπόνηση αυτό που είχαν χάσει στην προετοιμασία. Ήταν μια πρεμιέρα που είχε τις δυσκολίες της, είναι ένα ντέρμπι, όπως και να είναι η Βάρδα, που εγώ δεν θεωρώ πως θα είναι ο φτωχός συγγενής στο πρωτάθλημα όπως πολλοί περίμεναν, διότι είναι μια ομάδα με βαριά φανέλα, με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, έχει παίκτες πάρα πολύ έμπειρους, οι οποίοι μπορούν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους, έστω κι αν μπορεί να έχουν κάποια έλλειψη φυσικής κατάστασης, λόγω του ότι άρχισαν τα παιδιά αργά προετοιμασία, αλλά η εμπειρία θεωρώ τα καλύπτει αυτά. Και σε συνδυασμό πως ήταν μια πρεμιέρα, οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες, ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Να δούμε στη συνέχεια τι μπορούμε να κάνουμε, να βελτιωθούμε…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot