FOLLOW US: facebook twitter

Αλ. Γαβριλόπουλος: «Η κατάσταση ίσως έχει φύγει από τα χέρια μας»

Ημερομηνία: 21-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του Αίαντα μίλησε για την δύσκολη συνέχεια αναφορικά με την παραμονή στην Γ΄ Εθνική

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Αίας ηττήθηκε από την Ερμιονίδα στη Γαστούνη και έχει υποχωρήσει δύο βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, κι ενώ απομένουν 6 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός του Αίαντα, Αλέξης Γαβριλόπουλος, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, σε δηλώσεις του στον συνάδελφο Παναγιώτη Μάλλιο, ανέλαβε την ευθύνη των τελευταίων αποτελεσμάτων και τόνισε πως η υπόθεση παραμονή είναι πιθανό να έχει φύγει από τα χέρια του Αίαντα. Να εξαρτάται δηλαδή από τα αποτελέσματα άλλων ομάδων στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Αλέξης Γαβριλόπουλος ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι: «Από την στιγμή που δεν καταφέραμε, μόλις ισοφαρίσαμε, να προλάβουμε να βγάλουμε μια αντίδραση, μετά ήταν πολύ δύσκολο… Το θέμα είναι πώς φτάσαμε μέχρι εδώ. Καταρχάς και στο σημερινό παιχνίδι και γενικά στα τελευταία παιχνίδια, η απόδοση της ομάδας βαραίνει αποκλειστικά εμένα, γιατί αυτό το ρόστερ έχουμε, αυτό διαχειριζόμαστε και ενδεχομένως να μην έχω κάνει εγώ τόσο καλή διαχείριση όσο θα έπρεπε. Ίσως έπρεπε να έχουμε προστατέψει κάποιους παίκτες, τους βάλαμε να παίξουν με τραυματισμούς. Με στενοχωρεί πάρα πολύ, επειδή είμαστε μια κλειστή κοινωνία εδώ, ότι δικαιώσαμε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν το κακό της ομάδας και δικαιώσαμε κι έναν καλό φίλο της ομάδας που έλεγε δυστυχώς με ταραντέλα τα παιχνίδια τα έχουμε πάρει στην τύχη και δεν θα κρατήσει πολύ αυτό. Και ισχύει, απ’ ότι φαίνεται, αυτό που είπε».

Όσο για την συνέχεια ανέφερε πως είναι πολύ δύσκολη: «Τώρα, το θέμα είναι ότι πρέπει να δούμε την συνέχεια. Πάμε στη Ρόδο, ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουμε απουσίες και τραυματισμούς, διότι υπάρχουν κάποια παιδιά που παίζουν με τραυματισμούς. Δυστυχώς αυτό έχουμε από πλευράς ρόστερ, δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία, έτσι παίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, κάναμε κάποιες καλές εμφανίσεις και κάποιες κακές εμφανίσεις, πρέπει να δούμε τώρα την συνέχεια.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν πάρα πολύ. Δεν γνωρίζω τα αποτελέσματα ακόμα και πού έχει πάει η ζώνη. Το θέμα είναι αν μπορέσει οποιαδήποτε ομάδα να εκμεταλλευτεί την κατάσταση όσο περνάει από τα χέρια της. Γιατί όταν φύγει από τα χέρια σου και εξαρτάσαι από άλλα αποτελέσματα, εκεί έχεις χάσει τον έλεγχο, δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Μέχρι σήμερα η κατάσταση ήταν στα χέρια μας, τώρα, θα δούμε και τα άλλα αποτελέσματα, είναι πολύ πιθανό να έχει φύγει από τα χέρια μας. Θέλαμε 6 βαθμούς στα δύο αυτά ματς με Παναργειακό και Ερμιονίδα και πήραμε μόλις ένα βαθμό, ο οποίος δεν λέει και τίποτα-όχι σαν βαθμός, κάθε βαθμός είναι πολύτιμος-αλλά από την άποψη ότι δεν κερδίσαμε και την ισοβαθμία με τον Παναργειακό.

Η συνέχεια δεν έχει να κάνει με ποιον αντίπαλο παίζουμε, αλλά με την ομάδα μας και σε τι κατάσταση είναι οι ποδοσφαιριστές μας και πόσο καλύτερα μπορούμε να τους διαχειριστούμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot