FOLLOW US: facebook twitter

Αλ. Γαβριλόπουλος: «Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες»

Ημερομηνία: 14-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του Αίαντα απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές για το μεγάλο «διπλό» με ανατροπή στην Πάτρα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Αίας επέστρεψε από την Πάτρα με το τρίποντο της νίκης στις αποσκευές του, και μάλιστα με ανατροπή, ευρισκόμενος πίσω στο σκορ στο 75΄ και με δύο γκολ του Κουλούρη στο 82΄ και 85΄ έφτασε σε μια τεράστια νίκη, η οποία έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία. Ο τεχνικός του Αίαντα, Αλέξης Γαβριλόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στον Αχαιό συνάδελφο, Παναγιώτη Μάλλιο, απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του και τόνισε πως αν συνεχίσουν με το ίδιο πάθος, δεν έχουν να φοβηθούν κάτι στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ο 41χρονος προπονητής είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω θα ήταν άδικο αν φεύγαμε από αυτό το γήπεδο χωρίς να έχουμε πάρει κάτι. Όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι ήταν γκραν γκινιόλ. Πραγματικά δεν έχω λόγια για τους ποδοσφαιριστές μας. Βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεσαι πάντα και την τύχη. Η τύχη ήταν με το μέρος μας στις φάσεις που δημιουργήθηκαν στο τέλος και βάλαμε τα γκολ.

Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους παίκτες και αν πραγματικά έχουν το ίδιο πάθος που έδειξαν μετά την ισοφάριση δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι στη συνέχεια, αρκεί να είμαστε υγιείς και ενωμένοι. Τώρα έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα με τους τραυματισμούς, να δούμε τι συμβαίνει. Το ρόστερ μας είναι μικρό και δεν υπάρχουν περιθώρια να λείψει ούτε ένα ποδοσφαιριστής.

Εύχομαι τα παιδιά όλα να είναι γερά, διότι σε τρεις μέρες ο συνθετικός χλοοτάπητας μας επιβάρυνε πάρα πολύ, και να δούμε την συνέχεια».

Όσο για το αν φοβήθηκε το ματς μετά το 1-0 στο 75΄, ο τεχνικός του Αίαντα απάντησε: «Και βέβαια το φοβήθηκα, να λέμε ψέματα; Φαινόταν πριν το γκολ του Πάτραι πως, όποιος σκοράρει, πιθανόν να κερδίσει και το παιχνίδι. Από την στιγμή που σκόραρε πρώτο το Πάτραι, με τους τραυματισμούς που είχαμε και τις αναγκαστικές αλλαγές, σίγουρα έπρεπε να έχεις μια ικανότητα, αλλά περισσότερο να έχεις μια δόση τύχης. Ήμασταν και τυχεροί, έχουμε απ’ ότι φαίνεται και την ικανότητα και ήρθε το παιχνίδι έτσι».

O Αίας την προσεχή Κυριακή θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Πυλίου, την ομάδα της Κω, που είναι στην 6η θέση με ένα βαθμό περισσότερο (έχει ματς λιγότερο με τον Ιάλυσο στη Ρόδο, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο), αντλώντας σχεδόν όλους τους βαθμούς από την σκληρή έδρα της (17 από τους 21).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος