FOLLOW US: facebook twitter

Αλ. Γαλανόπουλος: «Έτοιμοι για το μεγαλύτερο επιστημονικό συνέδριο Οδοντιατρικής»

Ημερομηνία: 05-07-2024 | Συντάκτης:

Ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας για 42ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας, για το μεγάλο επιστημονικό γεγονός της χρονιάς για τον κλάδο της Οδοντιατρικής, που είναι το 42ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στο συνεδριακό χώρο Ilis Congress Center του Aldemar Olympian Village στα Καλακαίικα Σκαφιδιάς. Το συνέδριο που θα διεξαχθεί από 17-19 Οκτωβρίου με τίτλο «Ψηφιακές και τεχνολογικές εξελίξεις στη σύγχρονη Οδοντιατρική» από τον Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Σύλλογο σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηλείας, αναμένεται να προσελκύσει έναν μεγάλο αριθμό οδοντίατρων και εκθετών.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας κ. Αλέκος Γαλανόπουλος το Πανελλήνιο συνέδριο αποτελεί ορόσημο για την οδοντιατρική κοινότητα της χώρας καθώς είναι από τα μεγαλύτερα επιστημονικά και επαγγελματικά συνέδρια που πραγματοποιούνται και θα διεξαχθεί σε ένα άρτιο υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο, του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Ομίλου Aldemar που πρόσφατα εγκαινιάστηκε. «Οι απολύτως άρτιες εγκαταστάσεις και υποδομές ενός ολοκαίνουργιου συνεδριακού κέντρου εγγυώνται τις καλύτερες προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση των εργασιών του συνεδρίου μας σε ένα άνετο και παραγωγικό περιβάλλον».

Παράλληλο, κοινωνικό πρόγραμμα

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου, θα πλαισιώνεται από ένα πλούσιο παράλληλο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τους συνέδρους όπως ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα στην κεντρική πλατεία Πύργου, επίσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία με ξεναγό η οποία ενδεχομένως να γίνει με τρένο, επίσκεψη στο φημισμένο Κτήμα Μερκούρη, διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας, οργανωμένες επισκέψεις σε σχολεία και άλλες πολλές δράσεις.

«Η διοργάνωση του Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου στην Ηλεία αποτελεί για όλους εμάς τους οδοντιάτρους της περιοχής, που χρόνια δίναμε το παρών στα αντίστοιχα συνέδρια ανά την Ελλάδα, μια αναγνώριση της δουλειάς μας και της προσήλωσής μας στην επιστήμη και την δια βίου κατάρτιση. Ταυτόχρονα, η διοργάνωση του συνεδρίου αποτελεί και μια αναγνώριση της προόδου που συντελείται στην περιοχή μας ώστε να φτάσει στο σημείο να πληροί τις προϋποθέσεις να φιλοξενήσει ένα από τα μεγαλύτερα επαγγελματικά και επιστημονικά συνέδρια της χώρας.

Είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος για την πορεία της προετοιμασίας του συνεδρίου. Και με σιγουριά αλλά και υπερηφάνεια μπορώ να πω ότι θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το μεγάλο συνέδριο νωρίτερα και από ό,τι απαιτείται. Όλα προχωρούν με ταχείς ρυθμούς ως αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας που έχουμε με τους κ.κ: Δεβλιώτη Αθανάσιο, Πρόεδρο Ε.Ο.Ο., Κερεζούδη Νικόλαο, Πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του 42ου συνεδρίου, καθηγητή εργαστηρίου ενδοδοντίας Ε.Κ.Π.Α., Καναβάκη Γεώργιο, συντονιστή προγράμματος, επίκουρο καθηγητή εργαστηρίου ορθοδοντικής Ε.Κ.Π.Α., Κήττα Δημήτριο, γραμματέα Ε.Ο.Ο. και Δέδε Νικόλαο, συντονιστές του 42ου συνεδρίου, την Εταιρεία οργάνωσης WELCOME και όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής» επισήμανε ο κ. Γαλανόπουλος και απεύθυνε κάλεσμα προς όλους τους συναδέλφους του όχι μόνο από την Ηλεία αλλά και την υπόλοιπη χώρα, να συμμετέχουν στο σπουδαίο αυτό επιστημονικό γεγονός.

«Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το Συνέδριο θα αποτελέσει μια ευκαιρία για όλους μας να εμπνευστούμε, να μάθουμε και να συνεργαστούμε προς το κοινό μας όφελος και με στόχο να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους ασθενείς μας. Τους προσκαλώ όλους να μοιραστούμε μαζί αυτήν την εμπειρία στον Πύργο, να ανταλλάξουμε γνώσεις, ιδέες και εμπειρίες και να συζητήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της οδοντιατρικής» κατέληξε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot