FOLLOW US: facebook twitter

Αλ. Γαλάνης: «Δείξαμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια κάθε αντίπαλο»

Ημερομηνία: 16-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα πάλεψε πολύ την Δευτέρα κόντρα στον Πύργος F.C. Θύελλα, αλλά ηττήθηκε με 0-2, και ο τεχνικός της, Αλέξης Γαλάνης, στάθηκε στις βασικές απουσίες των Ορλώφ, Σαλομπεχάι, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα δίκαιο το αποτέλεσμα.

Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε για το ματς στον συνάδελφο Παναγιώτη Μάλλιο:«Είχαμε δύο πολύ σημαντικές απουσίες του Σαλομπεχάι και του Ορλώφ, γνωρίζοντας πως η Θύελλα είναι πολύ δυνατή στις στατικές φάσεις, έχουν ψηλά κορμιά. Στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο δεν είχαμε θέματα, απλά τα προβλήματα τα δημιούργησαν με τις στατικές φάσεις και το πέναλτι που έγινε από λάθος εκτίμηση του αμυντικού. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα, διότι η Θύελλα είναι πιο ποιοτική ομάδα από εμάς, όμως σήμερα δείξαμε ότι κι εμείς μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο».

Όσο για τον στόχο της Δόξας φέτος, είπε: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, εγώ πιστεύω πως η Θύελλα με βάση το ρόστερ που έχει, έχει τον πρώτο λόγο και μάλιστα να το πάρει και χωρίς πλέι-οφ. Από κει κι έπειτα οι υπόλοιπες ομάδες θα παλέψουν για την καλύτερη δυνατή θέση. Ευελπιστώ να είναι και η δική μας ομάδα μέσα σε αυτές τις ομάδες».

Στην ερώτηση αν θεωρεί το φετινό πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό, απάντησε: «Θεωρώ το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι. Η Θύελλα με βάση το ρόστερ δεν με έπεισε πως είναι μια ομάδα φόβητρο και ότι μπορεί να σε πατήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μας δημιούργησαν φάσεις με συνδυαστικό ποδόσφαιρο, με βάση την αξία των ποδοσφαιριστών τους. Θεωρώ ότι θα έχει κι αυτή προβλήματα στην πορεία, αν συνεχίσει έτσι. Δεν παίζει το ρόστερ, αλλά οι 11 παίκτες στο γήπεδο και να υπάρχει χημεία. Πιστεύω η Θύελλα δεν έδειξε κάτι τέτοιο, έδειξε την ποιότητα που έχει κάθε ποδοσφαιριστής ατομικά».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot